Повезане вести
Саво Милошевић потпуно разјарен! "Никада нисам ни аспирин попио, у стању сам да их убијем!"
Спортал блиц 21.02.2020
У суботу ФК Партизан наставља такмичење у Суперлиги, а ривал је ТСЦ. У увертири за тај меч, Саво Милошевић је поручио да би према онима који варају у фудбалу био ригорознији. И то драстично, барем према ономе што је поручио … »
Саво о Ситију: У стању сам да убијем оног ко на нечастан начин стекне предност
Моззарт спорт 21.02.2020
“Опет, ако се и докаже да је ово радио, тешко да је само Сити водио такву политику, а да су сви други чисти 100 одсто“, каже Партизанов тренер. Решета Ерлинг Халанд у дресу Борусије из Дортмунда, води се ултразанимљива трка за… »
Саво о казни Манчестер ситија: "У стању сам да убијем преваранта!"
Спортске.нет 21.02.2020
Стратег "црно-белих" залаже се за максималне казне када су у питању нечасне радње у фудбалу. Протеклих дана било је веома бурно у светском фудбалу, а вест која је заузела све насловне стране јесте казна коју је УЕФА доделила… »
У стању сам да убијем сваког ко вара у фудбалу: Брутална изјава Сава Милошевића!
Телеграф 21.02.2020
Тренер Партизана истиче да би био још ригорознији када је у питању варање у фудбалу. Фудбалери Партизана у суботу настављају првенство, а наредни изазов за изабранике Сава Милошевића је екипа ТСЦ-а, која је ове године једно од… »
Саво Милошевић: Ја сам суров - ако ме неко вара убио бих га!
Мондо 21.02.2020
Овако је тренер Партизана прокоментарисао одлуку УЕФА да избаци Манчестер сити из својих такмичења на две године, уз новчану казну 30 милиона евра због кршења такозваног Финансијског фер-плеја. "Ко се допингује, вара - треба да… »
Вести дана »
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 6 сатијош 30 повезаних
Гувернерку не брине најава Делеза о затварању: "Избегли да плате држави 120-130 милиона евра"
Б92 пре 5 сатијош 71 повезана