Povezane vesti

SDA: Da se podnesu krivične prijave protiv Dodika i Cvijanović

Slobodna Evropa 21.02.2020
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je novinarima tokom zasjedanja Predsjedništva te stranke da najava političkih predstavnika iz Republike Srpske kako neće učestvovati u radu državnih institucija predstavlja… »

SDA najavila podnošenje krivičnih prijava protiv Dodika i Cvijanovićke, traže smenu Tegeltije

Novi magazin 21.02.2020
Predsedništvo Stranke demokratske akcije (SDA) pozvalo je danas Tužilaštvo BiH i glavnu državnu tužiteljku Gordanu Tadić da sankcioniše sve političke zvaničnike koji, kako je navedeno, učestvuju u rušenju ustavnog poretka BiH i neizvršavaju… »

Izetbegović najavljuje krivičnu prijavu protiv Dodika

RTS 21.02.2020
Nakon Dejtona - ovo je jedna od najtežih situacija za Republiku Srpsku, ocenjuje Milorad Dodik. Zato poziva Bakira Izetbegovića na razgovor. Lider SDA odgovara pozivom Tužilaštvu da kazni one koji, kako kaže, učestvuju u rušenju ustavnog poretka… »

"Od Dejtona ovo je jedan od najtežih trenutaka"

B92 21.02.2020
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je ovo jedan od najtežih i najdelikatnijih trenutaka nakon Dejtona. To je trenutak u kojem Ustavni sud BiH pokušava da eliminiše Republiku Srpsku, njeno ime i njenu suštinu. "Izvršni komitet SNSD-a… »

Dodik traži sjednicu Skupštine RS o Đukanovićevoj posjeti

Slobodna Evropa 21.02.2020
Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je zatražio sjednicu Skupštine tog bh. entiteta, kako bi podržala njegov zahtjev da se zaključak Predsjedništva BiH o zvaničnoj posjeti predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića Bosni i… »

Izetbegović traži smjenu Tegeltije, Dodik zaštitu vitalnog interesa

Al Jazeera 21.02.2020
Klub zastupnika SDA će u bh. Parlamentu pozvati ostale klubove da se protiv Dodika i Cvijanović podnesu krivične prijave. U Narodnoj skupštini bh. entiteta Republike Srpske (NSRS) danas je zaprimljen zahtjev člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine… »

"Bakire ne okreći glavu!"

Alo 21.02.2020
Najnovije informacje iz BiH. Milorad Dodik predsednik SNSD, posle sednice Izvršnog komiteta, novinarima je rekao da je Izvršni komitet SNSD podržao Zaključke posebne sednice Skupštine Republike Srpske koji se odnose na Ustavni sud BiH i zaključio da… »

Dodik poručio izetbegoviću: Moraće da me trpi, pozivam ga da razgovaramo

Kurir 21.02.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je pozvao lidera Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića da razgovaraju o načinu na koji bi domaće sudije zamenile troje stranih sudija u Ustavnom sudu BiH. Dodik je rekao da bi bilo dobro da… »

Dodik: Ustavni sud pokušava da eliminiše Republiku Srpsku

Sputnik 21.02.2020
Predsednik SNSD-a, Milorad Dodik, izjavio je da je ovo jedan od najtežih i najdelikatnijih trenutaka nakon Dejtona u kojem Ustavni sud BiH pokušava da eliminiše Republiku Srpsku, njeno ime i njenu suštinu. „Izvršni komitet SNSD-a ostaje snažno pri… »

"Šta je babi milo, to joj se i snilo, ali moraće da me trpi"

B92 21.02.2020
Milorad Dodik pozvao je Bakira Izetbegovića da razgovaraju o načinu na koji bi domaće sudije zamenile troje stranih sudija u Ustavnom sudu BiH. Dodik je rekao da bi bilo dobro da razgovaraju što pre, mada nije optimista da bi ti razgovori imali… »

Dodik: Situacija u BiH jedna od najtežih od Dejtona

Novi magazin 21.02.2020
Srpski član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je sadašnja situacija u BiH jedna od najtežih i najdelikatnijih od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma 1995. godine. Dodik je… »

Dodik na konferenciji izustio ono najteže - Hoće da unište Republiku Srpsku

Alo 21.02.2020
Naglasio je da će SNSD u narednih 10 dana održati opštinske i gradske odbore kako bi se informisali o svemu. Predsednik SNSD-a Milorad Dodik je rekao da je ovo jedan od najtežih trenutaka nakon Dejtona i dodao da Srpska neće dozvoliti razgradnju. -… »

Dodik: Jedan od najtežih trenutaka nakon Dejtona

RTV 21.02.2020
BANJALUKA - Predsednik SNSD-a, Milorad Dodik, izjavio je danas da je ovo jedan od najtežih i najdelikatnijih trenutaka nakon Dejtona, u kojem Ustavni sud BiH pokušava da eliminiše Republiku Srpsku, njeno ime i njenu suštinu. "Izvršni komitet SNSD-a… »

"Nemoguće okretati glavu od interesa dva naroda i jedne republike": Dodik: Ovo je jedna od najtežih situacija za Srpsku nakon…

Blic 21.02.2020
Izvršni komitet SNSD podržava zaključke Narodne skupštine RS u vezi sa Ustvanim sudom BiH, izavio je lider stranke Milorad Dodik. – Smatramo da je neophodno očuvati i ojačati okupljanje srpskih političkih subjekata oko zaključaka, imajući u… »

Dodik: RS neće dozvoliti razgradnju

Slobodna Evropa 21.02.2020
Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je danas da će prijedlog zakona o Ustavnom sudu BIH narednih dana biti razmatran na sastancima sa svim strankama zastupljenim u Parlamentarnoj skupštini BiH. Željka Cvijanović, potpredsednica stranke, zadužena je da… »

Dodik: Jedan od najtežih trenutaka, RS neće dozvoliti razgradnju

RTS 21.02.2020
U Banjaluci je održana proširena sednica Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata, sa koje je poručeno da je neophodno da se dođe do poštovanja Ustava u Bosni i Hercegovini. Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je na proširenoj sednici… »

Dodik: Ovo je jedan od najtežih trenutaka nakon Dejtona, Srpska neće dozvoliti razgradnju (video)

Kurir 21.02.2020
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik je rekao da je ovo jedan od najtežih trenutaka nakon Dejtona i dodao da Srpska neće dozvoliti razgradnju. "Izvršni komitet SNSD-a ostaje snažno pri podršci odlukama NSRS. Smatramo da je neophodno da se dođe do… »

Dodik: Trenutna situacija u BiH jedna od najtežih od Dejtona

N1 Info 21.02.2020
Srpski član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da je sadašnja situacija u BiH jedna od najtežih i najdelikatnijih od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma 1995. godine. Dodik je posle sednice… »

"Ovo je jedan od najtežih trenutaka..." Milorad Dodik poziva na jedinstvo (video)

Srbija danas 21.02.2020
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik je rekao da je ovo jedan od najtežih trenutaka nakon Dejtona i dodao da Srpska neće dozvoliti razgradnju. - Izvršni komitet SNSD-a ostaje snažno pri podršci odlukama NSRS. Smatramo da je neophodno da se dođe do… »

Milorad Dodik ujedinio lidere svih političkih partija u Srpskoj, svi su ga poslušali!

Alo 21.02.2020
Od izuzetnog je nacionalnog interesa za opstanak srpskog naroda. Narodna Skupština Republike Srpske na posebnoj sednici raspravljala je o Izveštaju Željke Cvijanovic predsednika Republike Srpske o antidejtonskom radu Ustavnog suda BiH i jednoglasnim… »

Vesti dana »