Povezane vesti
Šakota žučno govorio o prozivkama pojedinaca: Nikome ne polažem račune
Večernje novosti 21.02.2020
I ja sam kao navijač vređao trenera Mančestera, a nemam pojma o fudbalu, kaže Dragan Šakota. TRENER Crvene zvezde Dragan Šakota, na trenutke i veoma žučno, govorio je o okolnostima u kojima se tim nalazi, suđenju i prozivkama pojedinih navijača. -Dali… »
Na srpskom morao da objašnjava! Dimitris Itudis sa CSKA dobio Zvezdu pa zagrmeo na našem jeziku u Beogradu!
Sportal blic 21.02.2020
Dimitris Itudis, trener košarkaša CSKA, prilično burno je reagovao na jedno pitanje tokom konferencije za štampu u Beogradu nakon pobede nad Crvenom zvezdom od 81:86 u 25. kolu Evrolige. Grk je najpre istakao sledeće: "Čestitke mom timu na pobedi. Hteli… »
"Ne polažem račune nikome! Znam šta radim!" Šakota odbrusio: Smenjujem i ja trenera kad gledam fudbal, ali - džabe! Ne razumem…
Sportal blic 21.02.2020
Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota emotivno je govorio na konferenciji za štampu posle poraza od CSKA (81:86) u 25. kolu Evrolige. Nakon što je Zvezdin strateg na početku kratko istakao "Vrlo teška utakmica protiv šampiona Evrope. Uradili smo… »
Vesti dana »

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
Južne vesti pre 1 satjoš 29 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 50 povezanih

Trenutak kad se cela Srbija zaledila: Jokića gurnuli s leđa, odmah se uhvatio za lakat
Mondo pre 51 minutajoš 34 povezane

Ruski zvaničnik najavio sastanak Vučića i Putina u Pekingu
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 27 povezanih

UŽIVO: Srbija ima lepu prednost, „MVP“ Jokić caruje reketima
Sport klub pre 17 minutajoš 39 povezanih