Повезане вести
Шакота жучно говорио о прозивкама појединаца: Никоме не полажем рачуне
Вечерње новости 21.02.2020
И ја сам као навијач вређао тренера Манчестера, а немам појма о фудбалу, каже Драган Шакота. ТРЕНЕР Црвене звезде Драган Шакота, на тренутке и веома жучно, говорио је о околностима у којима се тим налази, суђењу и прозивкама… »
На српском морао да објашњава! Димитрис Итудис са ЦСКА добио Звезду па загрмео на нашем језику у Београду!
Спортал блиц 21.02.2020
Димитрис Итудис, тренер кошаркаша ЦСКА, прилично бурно је реаговао на једно питање током конференције за штампу у Београду након победе над Црвеном звездом од 81:86 у 25. колу Евролиге. Грк је најпре истакао следеће: "Честитке… »
"Не полажем рачуне никоме! Знам шта радим!" Шакота одбрусио: Смењујем и ја тренера кад гледам фудбал, али - џабе! Не разумем…
Спортал блиц 21.02.2020
Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота емотивно је говорио на конференцији за штампу после пораза од ЦСКА (81:86) у 25. колу Евролиге. Након што је Звездин стратег на почетку кратко истакао "Врло тешка утакмица против… »
Вести дана »
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 4 минутајош 16 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 39 минутајош 13 повезаних
Стање на путевима: Магла и смањена видљивост ујутро и увече
Глас Зајечара пре 14 минутајош 9 повезаних