Povezane vesti

Šakota žučno govorio o prozivkama pojedinaca: Nikome ne polažem račune

Šakota žučno govorio o prozivkama pojedinaca: Nikome ne polažem račune

Večernje novosti 21.02.2020
I ja sam kao navijač vređao trenera Mančestera, a nemam pojma o fudbalu, kaže Dragan Šakota. TRENER Crvene zvezde Dragan Šakota, na trenutke i veoma žučno, govorio je o okolnostima u kojima se tim nalazi, suđenju i prozivkama pojedinih navijača… »
"Ne polažem račune nikome! Znam šta radim!" Šakota odbrusio: Smenjujem i ja trenera kad gledam fudbal, ali - džabe! Ne…

"Ne polažem račune nikome! Znam šta radim!" Šakota odbrusio: Smenjujem i ja trenera kad gledam fudbal, ali - džabe! Ne…

Sportal blic 21.02.2020
Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota emotivno je govorio na konferenciji za štampu posle poraza od CSKA (81:86) u 25. kolu Evrolige. Nakon što je Zvezdin strateg na početku kratko istakao "Vrlo teška utakmica protiv šampiona Evrope… »
Na srpskom morao da objašnjava! Dimitris Itudis sa CSKA dobio Zvezdu pa zagrmeo na našem jeziku u Beogradu!

Na srpskom morao da objašnjava! Dimitris Itudis sa CSKA dobio Zvezdu pa zagrmeo na našem jeziku u Beogradu!

Sportal blic 21.02.2020
Dimitris Itudis, trener košarkaša CSKA, prilično burno je reagovao na jedno pitanje tokom konferencije za štampu u Beogradu nakon pobede nad Crvenom zvezdom od 81:86 u 25. kolu Evrolige. Grk je najpre istakao sledeće: "Čestitke mom timu na pobedi… »

Vesti dana »

Uhapšen predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić

Uhapšen predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić

RTV pre 39 minutajoš 25 povezanih
Telekom Srbija preuzima sportske kanale od sbb

Telekom Srbija preuzima sportske kanale od sbb

Blic pre 15 minutajoš 16 povezanih
Rusija izvela raketni udar na Kijev

Rusija izvela raketni udar na Kijev

Al Jazeera pre 4 minutajoš 14 povezanih
Danas oblačno i kišovito, tokom noći kiša će se lediti na tlu

Danas oblačno i kišovito, tokom noći kiša će se lediti na tlu