Povezane vesti

Po prvi put u istoriji - stranac na klupi Srbije?!

Sportske.net 22.02.2020
Da li je ovo najbolje rešenje? Muška rukometna reprezentacija Srbije uskoro će dobiti novog selektora, a to bi po prvi put u istoriji mogao da bude - stranac! Kako prenosi Žurnal, prvi čovek RSS Božidar Đurković i potpredsednik Saveza Dragan… »

Prvi put u istoriji stranac preuzima reprezentaciju Srbije?

Večernje novosti 22.02.2020
Najozbiljniji kandidat za klupu Srbije je bivši reprezentativac “crvene furije” David Dejvis, koji je u karijeri vodio muški i ženski Vardar tako da odlično poznaje balkanski mentalitet. Muška rukometna reprezentacija Srbije uskoro bi trebalo da… »

Prvi put u istoriji Srbije: Nenada Peruničića menja stranac!

Hot sport 22.02.2020
Rukometna reprezentacija Srbije ostala je bez selektora posle ostavke legendarnog Nenada Peruničića, a ‘orlovi’ bi uskoro mogli da dobiju desetog selektora. Nešto je trulo u državi Danskoj, rekao bi Šekspir u svom ‘Hamletu’. Te reči godinama… »

Prvi put u istoriji stranac preuzima reprezentaciju Srbije?

B92 22.02.2020
Muška rukometna reprezentacija Srbije uskoro bi trebalo da dobije desetog selektora od osamostaljenja. Posle ostavke koju je nedavno podneo Nenad Peruničić, kako stvari stoje, kormilo "Orlova" mogao bi da preuzme stranac. Čelnici Rukometnog saveza… »

Veliki zaokret na pomolu! Kormilo "orlova" preuzima stranac!

Blic sport 22.02.2020
Rukometni savez je posle ostavke Nenada Peruničića prinuđen da, od 2006. godine, deseti put da bira selektora muške reprezentacije. Kako stoje stvari, izgleda da domaći treneri neće biti opcija. Još tri španska stručnjaka u igri. Na mesto… »

Vesti dana »