Повезане вести

Нападнут Луиђи Ламоника!

Нападнут Луиђи Ламоника!

Спортске.нет 22.02.2020
Чувени италијански судија имао хорор вече. Легендарни Ламоника је синоћ судио у "ОАКА Арени". Панатинаикос је изгубио од Барселоне, а неколицина навијача је очигледно сматрала да је Италијан крив. Некако су дошли до информације… »
Евролигашке судије нападнуте у Атини, Ламоника најгоре прошао

Евролигашке судије нападнуте у Атини, Ламоника најгоре прошао

Спортски журнал 22.02.2020
- Идиота има свугде. Добро сам и спреман сам да радим следећу утакмицу – рекао је Ламоника. Луиђи Ламоника, Дамир Јавор и турски арбитар Емин Могулкоч, који су у петак вече делили правду у Атини, на мечу Панатинакос – Барселона… »
Атињани напали судије у таксију, Ламоника: Добро сам

Атињани напали судије у таксију, Ламоника: Добро сам

Н1 Инфо 22.02.2020
После утакмице Панатинаикоса и Барселоне навијачи атинског клуба су напали судије са тог меча које су таксијем ишле од хале до хотела. Судије Луиђи Ламоника, Дамир Јавор и Емин Моулкоч су били заједно у таксију уз Никоса… »
Ламоника се огласио након напада: "Добро сам, идиота има свуда"

Ламоника се огласио након напада: "Добро сам, идиота има свуда"

Спортске.нет 22.02.2020
Италијански судија је синоћ нападнут у Атини. Судио је меч између Панатинаикоса и Барселоне Луиђи Ламоника, али није ни слутио шта га чека по завршетку сусрета. Пренели смо данас, он је на путу ка хотелу након сусрета у "ОАКА… »
Огласио се Ламоника: Идиота има свуда! (фото)

Огласио се Ламоника: Идиота има свуда! (фото)

Хот спорт 22.02.2020
Познати евролигашки судија је поручио да се осећа добро после инцидента у Атини. Грчки медији пренели су информацију да је легендарни арбитар Луиђи Ламоника са сарадницима после меча Панатинаикос-Барселона нападнут услед чега је… »
"Идиота има: Свуда!" Ламоника открио детаље напада маскираних хулигана на судије у Атини

"Идиота има: Свуда!" Ламоника открио детаље напада маскираних хулигана на судије у Атини

Спортал блиц 22.02.2020
Није пруно времена прошло откако је Европом пропутовала вест да су кошаркашке судије нападнуте у Атини, а један од њих се већ огласио. Хулигани су у Атини напали тројицу судија. У питању су , и , који су судили меч… »
Скандал: Легендарни судија Луиђи Ламоника нападнут у Атини!

Скандал: Легендарни судија Луиђи Ламоника нападнут у Атини!

Хот спорт 22.02.2020
Присталице Панатинаикоса су изгледа веома лоше поднеле пораз свог тима од Барселоне у 25. колу Евролиге, а кривци су били арбитри. После меча судије Луиђи Ламоника, Дамир јавор и Емин Моулкоч кренули су таксијем из довране ‘ОАКА’… »
Нападнуте судије у Атини, најгоре прошао Ламоника

Нападнуте судије у Атини, најгоре прошао Ламоника

Моззарт спорт 22.02.2020
Хулигански пир после меча ПАО – Барселона. Свега смо се нагледали у грчкој кошарци претходних година. Од дивљања хулигана, бакљада у хали, туча на паркету, до избацивања Олимпијакоса из Прве лиге... Овогапута Грци су… »
Хулигани напали судије у Атини, Ламоника завршио у болници!

Хулигани напали судије у Атини, Ламоника завршио у болници!

Мондо 22.02.2020
Непознати нападачи напали су и поломили стакло на таксију у којем су били арбитри који су судили меч Панатинаикоса и Барселоне у Евролиги, а искусни италијански судија Луиђи Ламоника том приликом је повређен. Непознати нападачи… »
Нападнуте судије у Атини: Ламоника завршио у болници, на удару био и Јавор

Нападнуте судије у Атини: Ламоника завршио у болници, на удару био и Јавор

Вечерње новости 22.02.2020
Хулигани су у Атини напали тројицу судија. У питању су Луиђи Ламоника, Дамир Јавор и Емин Могулкоц, који су судили меч Панатанаикоса и Барселона у 25. колу Евролиге. Хулигани су у Атини напали тројицу судија. У питању су Луиђи… »
Грчки хулигани напали судије у таксију, Ламоника завршио у болници, мета био и Јавор!

Грчки хулигани напали судије у таксију, Ламоника завршио у болници, мета био и Јавор!

Телеграф 22.02.2020
Скандал у Грчкој! После евролигашке утакмице Панатинаикоса и Барселоне, навијачи атинског клуба су напали судије, које су таксијем ишле од хале до хотела. Судије Луиђи Ламоника, Дамир Јавор и Емин Моулкоч су били заједно у… »

Вести дана »