Povezane vesti

U Italiji 153 zaraženih koronavirusom, 11 mesta potpuno zatvoreno, zaustavljen voz na granici sa Austrijom

RTV 23.02.2020
RIM, BEČ, BUDIMPEŠTA, RIJEKA - Broj zaraženih koronavirusom u Italiji, naglo je porastao, te je vlada na hitnoj sednici donela niz mera kako bi sprečila zarazu. Najradikalniji potez je potpuno zatvaranje 11 mesta, a italijanski premijer, Đuzepe… »

Italija potpuno blokira gradove s korona virusom: U izolaciji 10 gradova, zatvaraju se škole, prodavnice, preminula treća…

Večernje novosti 23.02.2020
Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 76, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj regiji Lombardija. U Italiji je poreminula treća osoba od koronavirusa, saopštio je danas regionalni zvaničnik Lombardije Đulio… »

Korona paralisala Lombardiju i Veneto

Politika 23.02.2020
U desetini italijanskih gradova zatvorene sve škole, prodavnice i restorani. – Dok u Kini opada broj zaraženih virusom, u Južnoj Koreji dramatično raste. – Preostali državljani Srbije na kruzeru „Dijamantska princeza” osećaju se dobro, kaže… »

U Italiji više od 100 slučajeva novog koronavirusa - traže se strože kontrole na granicama

B92 23.02.2020
Rim -- Italija ima više od 100 slučajeva novog koronavirusa, izjavio je Atilio Fontana koji je na čelu severnog regiona Lombardija. Fontana je apelovao na uvođenje strože kontrole na granicama. "U Lombardiji je zaraženo 89 ljudi, uključujucĚ�i… »

Zaraza u Italiji krenula od jednog čoveka, niko ne zna kako: Gradovi opusteli, svi zatvoreni u kućama, maske rasprodate!

Kurir 23.02.2020
Broj zaraženih koronavirusom u Italiji je premašio 100, a samo u Lombardiji ih je najmanje 90. Do sada je dvoje ljudi preminulo, muškarac (78) iz Veneta i žena (77) iz Lombardije. Zbog novonastale situacije desetak gradova stavljeno u izolaciju, pa su… »

Italija pod opsadom zbog virusa: Policija hapsi, vojska čuva gradove koji su u izolaciji! (video)

Kurir 23.02.2020
Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 76, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj Lombardiji. Još 12 slučajeva registrovano je u severoistiočnoj pokrajini Veneto, tri u Rimu, a jedan u Pijemontu. Među 62 zabeležena… »

Gradovi-duhovi Širom severne Italije ulice su potpuno prazne zbog korona virusa, a zaraza vodi poreklo od jednog čoveka…

Blic 23.02.2020
U Italiji je virusom korona zaraženo više od stotinu ljudi, a najmanje dvoje je preminulo. Zbog toga je desetak gradova stavljeno u izolaciju, usled čega su brojne ulice danas osvanule potpuno prazne. Prema rečima Atilija Fontane, guvernera… »

Policija hapsi, vojska čuva, gradovi pusti: Opsadno stanje u Italiji zbog korona virusa (video)

Večernje novosti 23.02.2020
Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 76, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj regiji Lombardija. Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 76, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj… »

Zvaničnik Lombardije: U Italiji više od 100 slučajeva novog korona virusa

Novi magazin 23.02.2020
Italija ima više od 100 slučajeva novog korona virusa, izjavio je danas Atilio Fontana koji je na čelu severnog regiona Lombardija, apelujući na uvođenje strože kontrole na granicama. "U Lombardiji je zaraženo 89 ljudi, uključujući jednu mlađu… »

Zbog korona-virusa izolovani gradovi u Italiji

Dojče vele 23.02.2020
Italija je evropska zemlja sa najviše obolelih od korona-virusa. Tamošnja vlada je posegla za drastičnim merama: desetak gradića je potpuno zatvoreno. Iz Kine pak javljaju o novim žrtvama – sada ih je ukupno 2.442. „Ulazak i izlazak iz tih… »

Italijan hospitalizovan u Rijeci, sumnja se na korona virus

Blic 23.02.2020
U klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka hospitalizovan je italijanski državljanin zbog respiratornih smetnji a s obzirom na sumnju na koronavirus, te prema uputstvima epidemiološke službe pacijent je smešten u izolaciju, piše Novi list. Iz KBC-a… »

Oko 10 italijanskih gradova u izolaciji zbog koronavirusa

Slobodna Evropa 23.02.2020
Oko 10 italijanskih gradova, pretežno u Lombardiji, stavljeno je u izolaciju pošto su između potvrđena dva smrtna slučaja i skoro 80 slučajeva novog koronavirusa. Italijanski premijer Đuzepe Konte rekao je da ni ulazak ni izlazak iz područja u… »

Oko 10 italijanskih gradova u izolaciji zbog korona virusa

Danas 23.02.2020
Oko 10 italijanskih gradova, pretežno u Lombardiji, stavljeno je u izolaciju pošto su između potvrđena dva smrtna slučaja i skoro 80 slučajeva novog korona virusa. Žena zaražena korona virusom preminula je u Italiji, gde je do sada registrovano 30… »

Italija: Broj zaraženih koronavirusom ne prestaje da raste

B92 23.02.2020
Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 62, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj regiji Lombardija. Kako prenosi Si-En-En, još 12 slučajeva registrovano je u severoistiočnoj pokrajini Veneto, tri u Rimu, a jedan u… »

Desetak gradova u Italiji u karantinu zbog koronavirusa, broj zaraženih porastao na 79

Telegraf 23.02.2020
Škole, prodavnice i restorani biće zatvoreni na nedelju dana, a sve sportske aktivnosti biće suspendovane. Italija je uvela "vanredne mere" kako bi sprečila širenje novog koronavirusa u Evropi, piše BBC. Premijer Đuzepe Konte najavio je plan za… »

Korona virus na Apeninima: U desetak italijanskih gradova zatvorene sve radnje

Večernje novosti 22.02.2020
U više od deset gradova u italijanskim regijama Lombardija i Veneto na nedelju dana su zatvorene sve škole, prodavnice i restorani zbog širenja koronavirusa u toj zemlji. U više od deset gradova u italijanskim regijama Lombardija i Veneto na nedelju… »

Vesti dana »