Повезане вести
Погинуо покушавајући да докаже да је Земља плоча (видео)
Мондо 23.02.2020
Мајк Хјуз, познатији као Мед Мајк, погинуо је када се срушила ракета коју је направио сам у покушају да докаже да је Земља равна. Мајк Хјуз, познатији као Мед Мајк, погинуо је када се срушила ракета коју је направио сам у… »
Мед Мајк погинуо покушавајући да докаже да је Земља плоча
РТС 23.02.2020
Мајк Хјуз, познатији као Мед Мајк, погинуо је када се срушила ракета коју је направио сам. Мајк је овим експериментом покушавао да докаже да је Земља равна. „Наше мисли и молитве усмерене су ка породици и пријатељима Мајка… »
Погинуо Луди Мајк: Хтео да докаже да је Земља равна, камере снимиле кобни пад! (видео)
Курир 23.02.2020
Популарни инжењер који је летео на ракети куц́не производње, Мајк Хјуз, познатији као Луди Мајк, погинуо је током једног од својих експеримената у САД. Публика памти Лудог Мајка по свом веровању у теорију да је Земља равна… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): Да ли ће афере као што су Генералштаб, ТОК, РЕМ или притисак на медије бити довољне да убеде фон дер Лајен да је Србија на ЕУ путу
Глас Шумадије пре 36 минутајош 17 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 1 сатјош 19 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 1 сатјош 13 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
Вучић: Русе чекамо до 15. јануара, после тога делујемо као држава
Бујановачке пре 1 сатјош 9 повезаних