Повезане вести

Косановић објаснио због чега је отишао: Имам неких послова код куће!

Косановић објаснио због чега је отишао: Имам неких послова код куће!

Хот спорт 23.02.2020
На изненађење многих Раднички из Ниша јуче је променио тренера, иако је победио Чукарички 2:0, Милорад Косановић напустио је ‘Чаир’. Разлог за одлазак искусног стручњака је одлука Дисциплинске комисије ФС Србије да му не смањи… »
Косановић оставком шокирао све: Склонио сам се да не сметам

Косановић оставком шокирао све: Склонио сам се да не сметам

Вечерње новости 23.02.2020
Како да радим када не могу да будем са играчима на терену. Дао сам слободу Радничком да виде шта и како даље - рекао је Косановић. ТИМ са “Чаира” је дефинитивно обезбедио учешће у “плеј- офу” и има шансу за пласман у… »
Косановић: Идем ја, да не сметам никоме

Косановић: Идем ја, да не сметам никоме

Моззарт спорт 23.02.2020
Многе ствари ту нису коректне, каже досадашњи тренер Радничког. Изненадила је фудбалску јавност вест о оставци Милорада Косановића на клупи Радничког из Ниша. Тим је кренуо солидно у наставку сезоне, савладао Чукарички у минулом… »
Шокантне вести са ''Чаира'', ништа од сусрета Косан - Лалат?!

Шокантне вести са ''Чаира'', ништа од сусрета Косан - Лалат?!

Спортске.нет 23.02.2020
Потпуно неочекивано! Само неколико сати после важне победе нишког Радничког над Чукаричким (2:0), са ''Чаира'' стиже изненађујућа информација - шеф струке Милорад Косановић одлази са клупе њиховог тима!? Према још увек… »
Изненађење на Чаиру: Косановић напустио Раднички

Изненађење на Чаиру: Косановић напустио Раднички

Моззарт спорт 23.02.2020
Шансу ће добити Радослав Батак. Најаве великих успеха за пролеће, добар почетак сезоне са четири освојена бода у два кола и онда – оставка. Тренер Радничког из Ниша Милорад Косановић напустио је клуб после победе над Чукаричким… »

Вести дана »