Повезане вести
Исповест немање са крузера у Јапану: Људи су били негативни, истраживао сам о том вирусу и схватио да и није страшан
Курир 23.02.2020
Немања М. (26), држављанин Србије који је био део посаде брода „Дајмонд принцес“ налази се већ два дана у карантину у Риму, а уколико све буде добро, у две недеље најкасније требало би да стигне у Србију. Напокон сам близу… »
Дачић: Ниједан српски држављанин није заражен корона вирусом
РТВ 23.02.2020
БЕОГРАД - Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да до сада није забележен ниједан случај да је неки држављанин Србије заражен корона вирусом. Говорећи о српским држављанима на крузеру "Дајмонд принцес", који се… »
За "блиц" из карантина у Италији: Немања Маринковић, члан посаде крузера: "На почетку је било само страха и панике, отац ме…
Блиц 23.02.2020
Немања Маринковић (26), држављанин Србије који је био део посаде брода „Дајмонд принцес“ налази се већ два дана у карантину у Риму, а уколико све буде добро, у две недеље најкасније требало би да стигне у Србију. Маринковић је… »
Још једна смрт међу путницима крузера Дајмонд принцес: Мушкарац (80) умро у болници од упале плућа
Курир 23.02.2020
Трећи путник крузера "Дајмонд принцес" преминуо је од упале плућа, саопштило је јапанско министарство здравља. Министарство није навело да ли се смрт мушкарца (80) доводи у везу са коронавирусом. Старији мушкарац је био смештен… »
Трећи путник са крузера Дајмонд Принсес умро од коронавируса
Слободна Европа 23.02.2020
Од новог коронавируса је умро и трећи путник са брода који је од 5. фебруара био у карантину у луки Јокохама, у Јапану, саопштило је у недељу јапанско министарство здравља. Како се наводи, 80-годишњи јапански држављанин, који… »
Од коронавируса преминуо још један путник са крузера у Јапану
Н1 Инфо 23.02.2020
Од последица коронавируса преминуо је и трећи путник са брода који је од 5. фебруара био у карантину у луки Јокохама у Јапану, саопштило је јапанско министарство здравља. Како се наводи, 80-годишњи јапански држављанин, који је… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 1 сатјош 4 повезане