Povezane vesti
Mina Kostić iskreno o životu i karijeri: Brena joj nudila pomoć, ali da joj da 40.000 maraka, prvi muž joj uzeo imovinu…
Večernje novosti 24.02.2020
Pevačica Mina Kostić je devedesetih bila u jeku popularnosti, a nakon što se pre 11 godina porodila i dobila ćerku Anastasiju, povukla se sa scene. Pevačica Mina Kostić je devedesetih bila u jeku popularnosti, a nakon što se pre 11 godina porodila… »
"Brena mi je rekla da donesem 40.000 maraka": Pevačici prvi muž uzeo imovinu, zbog drugog razvoda je dugo patila, a o ovom…
Blic 24.02.2020
Pevačica Mina Kostić progovorila je o braku sa prvim suprugom Tikom, odnosu sa drugim mužem Igorom Kostićem, ali i o jednom događaju iz prošlosti koji je vezan za Lepu Brenu. Mina Kostić pre mnogo godina bila je udata za prvog muža Tiku, koji joj… »
"Lepa Brena mi je nudila pomoć, ali za 40.000 maraka!"
Mondo 24.02.2020
Pevačica se osvrnula na početak karijere. Pevačica se osvrnula na početak karijere. Mina Kostić vratila se na scenu posle dužeg vremena sa pesmom "Čovek moj". Ona je u poslednje vreme počela otvoreno da govori o teškom detinjstvu, kao i da se… »
Vesti dana »
Završen plenum studenata u Rektoratu, traži se privođenje odgovornih za napade na studente
Beta pre 2 satajoš 118 povezanih
Tokom noći stiže sneg u Srbiju! Oglasio se RHMZ hitnom najavom: Padaće u ovim predelima, a od sledeće nedelje čeka nas pravi vremenski rolerkoster
Kurir pre 43 minutajoš 29 povezanih
U Kragujevcu obeleženo 70 godina privrednog pravosuđa Republike Srbije Na Šumadija sajmu otvoren „Auto expo 2024“ Lazović: Koncert Jelene Karleuše neće biti finansiran iz gradskog budžeta Vodič kroz post- danas posna sarma!
U centar pre 4 satijoš 19 povezanih
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 5 satijoš 19 povezanih