Povezane vesti
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarija
Radio 021 24.02.2020
Veternička ulica, deo Šekspirove, Vojislava Jovanovića Marambe i Ulica Desanke Maksimović nemaju vode zbog havarija. Veternička ulica će bez vode biti do 15 časova. Bez vode će do 14 časova biti parna strana Šekspirove ulice, od broja 26 do… »
Zrenjaninski put i Mali Beograd u utorak šest sati bez vode
Moj Novi Sad 24.02.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 25. ferbuara, od 8 do 14 sati biti Ulica Zrenjaninski put i naselje Mali Beograd. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Gornjih Livada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.02.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Vojislava Jovanovića Maramba u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo naselja Mali Beograd u utorak bez vode
Dnevnik 24.02.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u utorak će bez vode od 8 do 14 sati biti Ulica Zrenjaninski put i naselje Mali Beograd, javlja novosadski JKP Vodovod i kanalizacija. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Ulica Desanke Maksimović bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.02.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Desanke Maksimović u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Deo Adica bez vode
Dnevnik 24.02.2020
Zbog planiranih radova na sanaciji havarije vodovodnih cevi u Novom Sadu bez vode će do 15 sati biti Veternička ulica u Adicama. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Veternička ulica i deo Šekspirove bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.02.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Veternička ulica, a do 14 sati deo Šekspirove ulice – parna strana (od broja 26 do kraja ulice). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 57 povezanih

BLOG UŽIVO „Vesti su vam krvave, izlazite napolje“: Zaglušujuća buka pred RTS-om u vreme Dnevnika 2, u zgradi ugašena svetla
Nova pre 1 satjoš 89 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 5 satijoš 8 povezanih

Vanredna sednica Skupštine grada Niša trajala pet minuta, opozicija nezadovoljna, vlast osuđuje blokadu odbornika
Glas juga pre 7 satijoš 34 povezane