Повезане вести
Одлазак Косановића
Политика 24.02.2020
После победе против Чукаричког, званично се растали Раднички и искусни тренер. НИШ – Иако је на прве две утакмице наставка фудбалске сезоне у Србији освојио четири првенствена бода – на гостовању у Суботици против Спартака… »
Отишао сам због радничког, не због себе – Косановић за хс: Сматрао сам да би био велики хендикеп да ме чекају…
Хот спорт 24.02.2020
Фудбалски клуб Раднички у наставак сезоне ући ће са новим тренером, прва утакмица Нишлија је гостовање Војводини у среду од 18 часова. Искусни стручњак Милорад Косановић је данас боравио у Нишу где је званично раскинуо уговор… »
Косановић о одласку из Ниша: Мењали су моје људе, ништа ме нису питали
Спортски журнал 24.02.2020
Одлазим високо подигнуте главе – порука је искусног тренера. После прве две утакмице и четири бода – на гостовању Спартаку (1:1) и на Чаиру против Чукаричког (2:0), нишки Раднички изненада је остао без тренера. Разишли су се… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана