Povezane vesti
Počelo suđenje bivšem francuskom premijeru: Ženi i deci namestio posao od milion evra koji nisu ni radili
Kurir 24.02.2020
Suđenje bivšem premijeru Francuske Fransoa Fijonu zbog optužbi da je javnim sredstvima platio supruzi i deci posao koji nikada nisu obavljali, počelo je danas. Međutim, odmah je odloženo za sredu nakon zahteva pravnika koji su želeli da pokažu svoju… »
Počinje suđenje bivšem francuskom premijeru Fransoa Fijonu
Dnevnik 24.02.2020
PARIZ: U Parizu 24. februara počinje suđenje nekadašnjem francuskom premijeru i kandidatu za predsednika Francuske, Fransoa Fijonu, koji se sumnjiči da je koristio javne fondove da bi bogato plaćao svoju suprugu i decu za posao koji navodno nikada nisu… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 42 povezane
Podignuta optužnica protiv četvorice mladića zbog sumnje da su pretukli učenika ETŠ "Mihajlo Pupin"
Radio 021 pre 29 minutajoš 18 povezanih
Gordan Petrić posle drugog poraza na EP: Momci su dali svoj maksimum, fokus je na oporavku"
Dnevnik pre 13 minutajoš 101 povezana
Uhapšen maloletnik (17) zbog pokušaja iznude dva miliona evra od vlasnika više poslovnih objekata u Beogradu
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 15 povezanih