Повезане вести

Џордан се у сузама опростио од Брајанта: Почивај у миру мали брате (видео)

Џордан се у сузама опростио од Брајанта: Почивај у миру мали брате (видео)

Политика 25.02.2020
У „Стејплс центру”, дому Лос Анђелес Лејкерса, синоћ је одржана комеморација трагично погинулом Кобију Брајанту и његовој ћерки Ђијани. Бројни говорници су се присетили живота кошаркашке легенде, а међу њима и највећи у… »
„Прослава живота” у Стејплс центру

„Прослава живота” у Стејплс центру

Политика 25.02.2020
Породица, пријатељи, колеге и поштоваоци опростили су се од легендарног НБА кошаркаша Кобија Брајанта и његове ћерке Ђијане (13) и још седморо људи који су погинули у хелкоптерској несрећи, на комеморативном скупу под називом… »
Џордан: Кад је умро Коби Брајант, умро је и део мене

Џордан: Кад је умро Коби Брајант, умро је и део мене

Данас 24.02.2020
Опроштај од Кобија Брајанта У Лос Анђелесу је данас одржана комеморација легенди светске кошарке и звезди НБА лиге Кобију Брајанту, његовој ћерки Ђиани (13) који су у јануару, са још седморо путника, погинули при паду… »
Мајкл Џордан се поклонио Кобију и плакали смо с њим: Причао о њиховим разговорима "у два ујутру", "распалио" фору, па…

Мајкл Џордан се поклонио Кобију и плакали смо с њим: Причао о њиховим разговорима "у два ујутру", "распалио" фору, па…

Спортал блиц 24.02.2020
Лос Анђелес је бар на неко време постао центар света у понедељак, 24. фебруара. У "Стејплес центру" је одржана комеморација Кобију Брајанту и ћерки Ђијани под називом "Прослава живота". , супруга и мајка трагично страдалих… »
Џордан у сузама причао о Брајанту: Млађи брате, део мене је умро са тобом

Џордан у сузама причао о Брајанту: Млађи брате, део мене је умро са тобом

Вечерње новости 24.02.2020
Рекао сам супрузи да нећу да плачем, јер нећу ово да гледам наредних пар година и да се о овоме прича. Али, ето шта ми је Коби урадио - рекао је Мајкл. Одмах после Роба Пелинке пред микрофон је стао легендарни Мајкл Џордан. Чак… »
“Забавите се у рају, док се једног дана поново не сретнемо”: Говор Ванесе о Кобију и Ђиђи расплакао све у “Стејплс центру”…

“Забавите се у рају, док се једног дана поново не сретнемо”: Говор Ванесе о Кобију и Ђиђи расплакао све у “Стејплс центру”…

Вечерње новости 24.02.2020
Емотивни говор супруге легендарног аса натерао сузе на очи свима на комеморацији. “Прослава живота”. Под тим именом се у “Стејплс центру” одржава комеморација за Кобија Брајанта, његову ћерку Ђијану и још седморо људи који су… »

Вести дана »