Повезане вести
Лончар: Нема места за панику због короновируса
Политика 25.02.2020
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас да апсолутно нема разлога за панику због короновируса, као и да држава чини све што струка налаже, али и да грађани треба да ураде и оно што је до њих. „Ипак не може држава све… »
Лончар: Апсолутно нема места за панику због коронавируса
Н1 Инфо 25.02.2020
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је да апсолутно нема разлога за панику због короновируса, као и да држава чини све што струка налаже, али и да грађани треба да ураде и оно што је до њих. Извор: Тањуг "Ипак не може… »
Лончар: Апсолутно нема места за панику због коронавируса
Дневник 25.02.2020
БЕОГРАД: Апсолутно нема места за панику, која почиње да се шири због новог коронавируса, поручио је данас министар здравља Златибор Лончар, који је истакао да је ситуација у Србији далеко од алармантне. Лончар је за РТС… »
Спремне болнице и касарне ако буде коронавируса у Србији
Спутник 25.02.2020
Ако се нови коронавирус и појави у Србији, неће бити смак света, јер смо спремни да реагујемо, изјавио је министар здравља Златибор Лончар. "Разговарао сам са министром одбране Александром Вулином - болнице и касарне, као и неки… »
Лончар: Није смак света ако се вирус корона појави у Србији, за сваки случај припремамо касарне и болнице
Радио 021 25.02.2020
Ако се нови вирус корона и појави у Србији, неће бити смак света, јер смо спремни да реагујемо, изјавио је министар здравља Златибор Лончар. "Разговарао сам са министром одбране Александром Вулином - болнице и касарне, као и… »
Лончар: Ако се коронавирус појави у Србији, неће бити смак света, јер смо спремни да реагујемо
Телеграф 25.02.2020
У Србији још нико није позитиван на нови вирус. Ако се нови коронавирус и појави у Србији, неће бити смак света, јер смо спремни да реагујемо, изјавио је министар здравља Златибор Лончар. - Разговарао сам са министром одбране… »
Вести дана »
Завршен такмичарски део друге полуфиналне вечери ПЗЕ: Почело гласање
Нова пре 22 минутајош 35 повезаних
Студенти у блокади објавили на који начин ће грађанима саопштавати важне информације: Проверавајте мејлове…
Морава инфо пре 7 сатијош 18 повезаних
Прекинуто сведочење Хилари Клинтон о Епстајну: "Срце ми се слама због жртава" ФОТО
Б92 пре 1 сатјош 31 повезана
Проглашена изборна листа "Уједињени за Севојно" коју је подржала локална опозиција
Невсмакс Балканс пре 57 минутајош 46 повезаних