Povezane vesti
Lončar: Nema mesta za paniku zbog koronovirusa
Politika 25.02.2020
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da apsolutno nema razloga za paniku zbog koronovirusa, kao i da država čini sve što struka nalaže, ali i da građani treba da urade i ono što je do njih. „Ipak ne može država sve, ne može niko umesto mene… »
Lončar: Apsolutno nema mesta za paniku zbog koronavirusa
N1 Info 25.02.2020
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da apsolutno nema razloga za paniku zbog koronovirusa, kao i da država čini sve što struka nalaže, ali i da građani treba da urade i ono što je do njih. Izvor: Tanjug "Ipak ne može država sve, ne može niko… »
Lončar: Apsolutno nema mesta za paniku zbog koronavirusa
Dnevnik 25.02.2020
BEOGRAD: Apsolutno nema mesta za paniku, koja počinje da se širi zbog novog koronavirusa, poručio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je istakao da je situacija u Srbiji daleko od alarmantne. Lončar je za RTS objasnio da u ovom momentu… »
Spremne bolnice i kasarne ako bude koronavirusa u Srbiji
Sputnik 25.02.2020
Ako se novi koronavirus i pojavi u Srbiji, neće biti smak sveta, jer smo spremni da reagujemo, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. "Razgovarao sam sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom - bolnice i kasarne, kao i neki privatni objekti biće… »
Lončar: Nije smak sveta ako se virus korona pojavi u Srbiji, za svaki slučaj pripremamo kasarne i bolnice
Radio 021 25.02.2020
Ako se novi virus korona i pojavi u Srbiji, neće biti smak sveta, jer smo spremni da reagujemo, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. "Razgovarao sam sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom - bolnice i kasarne, kao i neki privatni objekti biće… »
Lončar: Ako se koronavirus pojavi u Srbiji, neće biti smak sveta, jer smo spremni da reagujemo
Telegraf 25.02.2020
U Srbiji još niko nije pozitivan na novi virus. Ako se novi koronavirus i pojavi u Srbiji, neće biti smak sveta, jer smo spremni da reagujemo, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. - Razgovarao sam sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom -… »
Vesti dana »
Tramp u Dablinu: Voleo bih da vidim ujedinjenu Irsku, to će se na kraju dogoditi
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 28 povezanih
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Ben Šelton ispisao istoriju, pred finale pomenuo baku i najveću tragediju Amerike
Telegraf pre 2 satajoš 39 povezanih
O 170.000 potpisa za SNS za tri sata: "Da je svih 230 notara overavalo potpise, morali bi po četiri u minuti"
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih