Povezane vesti

Kreće takmičenje u futsalu

Kreće takmičenje u futsalu

OK radio 25.02.2020
U organizaciji Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje, od 25. do 28. februara biće održano gradsko takmičenje u futsalu osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Vranja. Na takmičenju učestvuju muške i ženske ekipe, a pobednici će… »
Hapšenje u Preševu zbog porodičnog nasilja

Hapšenje u Preševu zbog porodičnog nasilja

Jug press 25.02.2020
PREŠEVO Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je 24. februara u svojoj porodičnoj kući u… »
Čija je Najlepša mama?

Čija je Najlepša mama?

OK radio 25.02.2020
Povodom 8. marta, Međunarodnog Dana žena, Dečji savez grada Vranja i Klub mladih umetnika „54“ raspisali su tradicionalni likovni i literarni konkurs „Najlepša mama na svetu, moja mama“. Pravo učešća imaju deca predškolskog uzrasta i… »
Kraljevo: Potukli se u kafani

Kraljevo: Potukli se u kafani

Pressek 25.02.2020
Policija u Kraljevu uhapsila je B. U. (1987) i S. O. (1990) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da su se njih dvojica u ugostiteljskom objektu u Kraljevu, nakon kraće rasprave… »
Uhapšen razbojnik

Uhapšen razbojnik

Glas Zapadne Srbije 25.02.2020
Kraljevo - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhalsili su A.B. (1991) iz ovog grada, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On je sinoć na benzinskoj pumpi u Kraljevu, uz pretnju nožem, od radnice oteo oko… »

Vesti dana »