Povezane vesti

Preminuo glumac Miroljub Trošić, popularni Đoda

Preminuo glumac Miroljub Trošić, popularni Đoda

RTS 25.02.2020
Glumac Miroljub Trošić umro je u 72. godini. Proslavio se ulogom Đode u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji, regionu i dijaspori. Njegov dar za glumu otkrio je njegov zemljak i prijatelj Radoš Bajić… »
Luna otišla u Brus, pa se jadala Markovoj majci: “Ja ga volim, ali on me je izdao”

Luna otišla u Brus, pa se jadala Markovoj majci: “Ja ga volim, ali on me je izdao”

Svet & Skandal 25.02.2020
Iako su zvanično raskinuli pre tri meseca, izgleda da Luna Đogani nikako ne može da prežali raskid sa Markom Miljkovićem, već dok je on u rijalitiju redovno posećuje njegove roditelje u Brusu. “Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO… »
“Pljačkaju matorce, uzimaju im pare i zlato pa dele sa Ivom!” Bivša zadrugarka otkrila šokantne informacije!

“Pljačkaju matorce, uzimaju im pare i zlato pa dele sa Ivom!” Bivša zadrugarka otkrila šokantne informacije!

Marijana Zonjić već neko vreme je van imanja u Šimanovcima, ali svakodnevno prati šta u rijalitiju rade njeni nekadašnji cimeri. Atraktivna pevačica je pristala da komentariše i analizira dešavanja u Beloj kući. Priznaje da je mnogo toga saznala… »
Neda Ukraden posetila plastičara pa povećala ZADNJICU! Pod stare dane otišla pod nož! (PAPARACO FOTKE)

Neda Ukraden posetila plastičara pa povećala ZADNJICU! Pod stare dane otišla pod nož! (PAPARACO FOTKE)

Neda Ukraden ozbiljno se priprema za Evrosong, a to pored odlične pesme i vrhunskog glasa, podrazumeva i savršen izgled. Popularna pevačica dobija samo reči hvale na račun njenog izgleda. Poznato je da Neda ulaže mnogo truda u svoju spoljašnost i… »
TUGA! Preminuo jedan od GLAVNIH GLUMACA serije “Selo gori, a baba se češlja”!

TUGA! Preminuo jedan od GLAVNIH GLUMACA serije “Selo gori, a baba se češlja”!

Miroljub Trošić, našoj publici poznati i kao Đoda iz serije “Selo gori, a baba se češlja” umro je danas u 72. godini života. “Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić! NEPREPOZNATLJIVA… »
Šok intervju Marije Zonjić! Raskrinkala zadrugare, ocrnila Taru i Minu, pa otkrila zašto Karić ne može ništa s Ivom

Šok intervju Marije Zonjić! Raskrinkala zadrugare, ocrnila Taru i Minu, pa otkrila zašto Karić ne može ništa s Ivom

Kurir 25.02.2020
Marijana Zonjić već neko vreme je van imanja u Šimanovcima, ali svakodnevno prati šta u rijalitiju rade njeni nekadašnji cimeri. Atraktivna pevačica je pristala da komentariše i analizira dešavanja u Beloj kući. Priznaje da je mnogo toga saznala… »
ZORANA PAVIĆ – NOVA PESMA I NOVA KILAŽA!!!

ZORANA PAVIĆ – NOVA PESMA I NOVA KILAŽA!!!

ZORANA PAVIĆ najvljuje novu pesmu i otkriva svoju tajnu za mršavljenje! NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO) Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina! Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog… »
Transplantacija uspešno obavljena! Dobio sam nove bubrege! Darko Lazić šokirao pratioce snimkom i šalom o zdravlju video

Transplantacija uspešno obavljena! Dobio sam nove bubrege! Darko Lazić šokirao pratioce snimkom i šalom o zdravlju video

Kurir 25.02.2020
Posle pisanja da Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare, odlučila da dobrovoljno donira bubreg Darku Laziću, budući da mu levi bubreg otkazuje i samo delimično vrši funkciju, oglasio se i sam pevač. On je postavio video na Instagramu na kojem se… »
“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić!

“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić!

Nedavno je odjeknula vest u medijima da je Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare, rešila da donira bubreg Laziću. Pojavila se vest da pevaču otkazuje levi bubreg i da samo delimično vrši funkciju, a sada se oglasio i Darko Lazić ovim povodom… »
NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)

NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)

Atraktivna pevačica Katarine Grujić napravila je pravi dar-mar kada se nedavno pojavila u emisiji Ognjena Amidžića na televiziji Pink, ali ko je se seća iz 2013. zna da nije uvek izgledala tako… Jednostavno, neprepoznatljiva! Sloba postaje tata… »

Vesti dana »