Повезане вести

Преминуо глумац Мирољуб Трошић, популарни Ђода

Преминуо глумац Мирољуб Трошић, популарни Ђода

РТС 25.02.2020
Глумац Мирољуб Трошић умро је у 72. години. Прославио се улогом Ђоде у серији „Село гори, а баба се чешља“ и освојио срца милиона гледалаца у Србији, региону и дијаспори. Његов дар за глуму открио је његов земљак и пријатељ… »
Луна отишла у Брус, па се јадала Марковој мајци: “Ја га волим, али он ме је издао”

Луна отишла у Брус, па се јадала Марковој мајци: “Ја га волим, али он ме је издао”

Свет & Скандал 25.02.2020
Иако су званично раскинули пре три месеца, изгледа да Луна Ђогани никако не може да прежали раскид са Марком Миљковићем, већ док је он у ријалитију редовно посећује његове родитеље у Брусу. “Добио сам нове бубреге… »
“Пљачкају маторце, узимају им паре и злато па деле са Ивом!” Бивша задругарка открила шокантне информације!

“Пљачкају маторце, узимају им паре и злато па деле са Ивом!” Бивша задругарка открила шокантне информације!

Маријана Зоњић већ неко време је ван имања у Шимановцима, али свакодневно прати шта у ријалитију раде њени некадашњи цимери. Атрактивна певачица је пристала да коментарише и анализира дешавања у Белој кући. Признаје да је… »
Неда Украден посетила пластичара па повећала ЗАДЊИЦУ! Под старе дане отишла под нож! (ПАПАРАЦО ФОТКЕ)

Неда Украден посетила пластичара па повећала ЗАДЊИЦУ! Под старе дане отишла под нож! (ПАПАРАЦО ФОТКЕ)

Неда Украден озбиљно се припрема за Евросонг, а то поред одличне песме и врхунског гласа, подразумева и савршен изглед. Популарна певачица добија само речи хвале на рачун њеног изгледа. Познато је да Неда улаже много труда у… »
ТУГА! Преминуо један од ГЛАВНИХ ГЛУМАЦА серије “Село гори, а баба се чешља”!

ТУГА! Преминуо један од ГЛАВНИХ ГЛУМАЦА серије “Село гори, а баба се чешља”!

Мирољуб Трошић, нашој публици познати и као Ђода из серије “Село гори, а баба се чешља” умро је данас у 72. години живота. “Добио сам нове бубреге, ТРАНСПЛАНТАЦИЈА ЈЕ УСПЕШНО ОБАВЉЕНА!” – Огласио се Дарко Лазић… »
Шок интервју Марије Зоњић! Раскринкала задругаре, оцрнила Тару и Мину, па открила зашто Карић не може ништа с Ивом

Шок интервју Марије Зоњић! Раскринкала задругаре, оцрнила Тару и Мину, па открила зашто Карић не може ништа с Ивом

Курир 25.02.2020
Маријана Зоњић већ неко време је ван имања у Шимановцима, али свакодневно прати шта у ријалитију раде њени некадашњи цимери. Атрактивна певачица је пристала да коментарише и анализира дешавања у Белој кући. Признаје да је… »
ЗОРАНА ПАВИЋ – НОВА ПЕСМА И НОВА КИЛАЖА!!!

ЗОРАНА ПАВИЋ – НОВА ПЕСМА И НОВА КИЛАЖА!!!

ЗОРАНА ПАВИЋ највљује нову песму и открива своју тајну за мршављење! НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Катарина Грујић променила лични опис! (ФОТО) Први пут након спектакла у Арени Наташа Беквалац у клубу Касина! Слоба постаје тата?! Испуниће… »
“Добио сам нове бубреге, ТРАНСПЛАНТАЦИЈА ЈЕ УСПЕШНО ОБАВЉЕНА!” – Огласио се Дарко Лазић!

“Добио сам нове бубреге, ТРАНСПЛАНТАЦИЈА ЈЕ УСПЕШНО ОБАВЉЕНА!” – Огласио се Дарко Лазић!

Недавно је одјекнула вест у медијима да је Мирослава Симов, мајка задругарке Таре, решила да донира бубрег Лазићу. Појавила се вест да певачу отказује леви бубрег и да само делимично врши функцију, а сада се огласио и Дарко Лазић… »
Трансплантација успешно обављена! Добио сам нове бубреге! Дарко Лазић шокирао пратиоце снимком и шалом о здрављу видео

Трансплантација успешно обављена! Добио сам нове бубреге! Дарко Лазић шокирао пратиоце снимком и шалом о здрављу видео

Курир 25.02.2020
После писања да Мирослава Симов, мајка задругарке Таре, одлучила да добровољно донира бубрег Дарку Лазићу, будући да му леви бубрег отказује и само делимично врши функцију, огласио се и сам певач. Он је поставио видео на… »
НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Катарина Грујић променила лични опис! (ФОТО)

НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Катарина Грујић променила лични опис! (ФОТО)

Атрактивна певачица Катарине Грујић направила је прави дар-мар када се недавно појавила у емисији Огњена Амиџића на телевизији Пинк, али ко је се сећа из 2013. зна да није увек изгледала тако… Једноставно, непрепознатљива… »

Вести дана »