Povezane vesti
Preminuo glumac Miroljub Trošić, popularni Đoda
RTS 25.02.2020
Glumac Miroljub Trošić umro je u 72. godini. Proslavio se ulogom Đode u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji, regionu i dijaspori. Njegov dar za glumu otkrio je njegov zemljak i prijatelj Radoš Bajić… »
Luna otišla u Brus, pa se jadala Markovoj majci: “Ja ga volim, ali on me je izdao”
Svet & Skandal 25.02.2020
Iako su zvanično raskinuli pre tri meseca, izgleda da Luna Đogani nikako ne može da prežali raskid sa Markom Miljkovićem, već dok je on u rijalitiju redovno posećuje njegove roditelje u Brusu. “Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO… »
“Pljačkaju matorce, uzimaju im pare i zlato pa dele sa Ivom!” Bivša zadrugarka otkrila šokantne informacije!
Marijana Zonjić već neko vreme je van imanja u Šimanovcima, ali svakodnevno prati šta u rijalitiju rade njeni nekadašnji cimeri. Atraktivna pevačica je pristala da komentariše i analizira dešavanja u Beloj kući. Priznaje da je mnogo toga saznala… »
Neda Ukraden posetila plastičara pa povećala ZADNJICU! Pod stare dane otišla pod nož! (PAPARACO FOTKE)
Neda Ukraden ozbiljno se priprema za Evrosong, a to pored odlične pesme i vrhunskog glasa, podrazumeva i savršen izgled. Popularna pevačica dobija samo reči hvale na račun njenog izgleda. Poznato je da Neda ulaže mnogo truda u svoju spoljašnost i… »
TUGA! Preminuo jedan od GLAVNIH GLUMACA serije “Selo gori, a baba se češlja”!
Miroljub Trošić, našoj publici poznati i kao Đoda iz serije “Selo gori, a baba se češlja” umro je danas u 72. godini života. “Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić! NEPREPOZNATLJIVA… »
Šok intervju Marije Zonjić! Raskrinkala zadrugare, ocrnila Taru i Minu, pa otkrila zašto Karić ne može ništa s Ivom
Kurir 25.02.2020
Marijana Zonjić već neko vreme je van imanja u Šimanovcima, ali svakodnevno prati šta u rijalitiju rade njeni nekadašnji cimeri. Atraktivna pevačica je pristala da komentariše i analizira dešavanja u Beloj kući. Priznaje da je mnogo toga saznala… »
ZORANA PAVIĆ – NOVA PESMA I NOVA KILAŽA!!!
ZORANA PAVIĆ najvljuje novu pesmu i otkriva svoju tajnu za mršavljenje! NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO) Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina! Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog… »
Transplantacija uspešno obavljena! Dobio sam nove bubrege! Darko Lazić šokirao pratioce snimkom i šalom o zdravlju video
Kurir 25.02.2020
Posle pisanja da Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare, odlučila da dobrovoljno donira bubreg Darku Laziću, budući da mu levi bubreg otkazuje i samo delimično vrši funkciju, oglasio se i sam pevač. On je postavio video na Instagramu na kojem se… »
“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić!
Nedavno je odjeknula vest u medijima da je Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare, rešila da donira bubreg Laziću. Pojavila se vest da pevaču otkazuje levi bubreg i da samo delimično vrši funkciju, a sada se oglasio i Darko Lazić ovim povodom… »
NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)
Atraktivna pevačica Katarine Grujić napravila je pravi dar-mar kada se nedavno pojavila u emisiji Ognjena Amidžića na televiziji Pink, ali ko je se seća iz 2013. zna da nije uvek izgledala tako… Jednostavno, neprepoznatljiva! Sloba postaje tata… »
Vesti dana »
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
Danas pre 3 satajoš 1 povezana