Повезане вести
Преминуо глумац Мирољуб Трошић, популарни Ђода
РТС 25.02.2020
Глумац Мирољуб Трошић умро је у 72. години. Прославио се улогом Ђоде у серији „Село гори, а баба се чешља“ и освојио срца милиона гледалаца у Србији, региону и дијаспори. Његов дар за глуму открио је његов земљак и пријатељ… »
Луна отишла у Брус, па се јадала Марковој мајци: “Ја га волим, али он ме је издао”
Свет & Скандал 25.02.2020
Иако су званично раскинули пре три месеца, изгледа да Луна Ђогани никако не може да прежали раскид са Марком Миљковићем, већ док је он у ријалитију редовно посећује његове родитеље у Брусу. “Добио сам нове бубреге… »
“Пљачкају маторце, узимају им паре и злато па деле са Ивом!” Бивша задругарка открила шокантне информације!
Маријана Зоњић већ неко време је ван имања у Шимановцима, али свакодневно прати шта у ријалитију раде њени некадашњи цимери. Атрактивна певачица је пристала да коментарише и анализира дешавања у Белој кући. Признаје да је… »
Неда Украден посетила пластичара па повећала ЗАДЊИЦУ! Под старе дане отишла под нож! (ПАПАРАЦО ФОТКЕ)
Неда Украден озбиљно се припрема за Евросонг, а то поред одличне песме и врхунског гласа, подразумева и савршен изглед. Популарна певачица добија само речи хвале на рачун њеног изгледа. Познато је да Неда улаже много труда у… »
ТУГА! Преминуо један од ГЛАВНИХ ГЛУМАЦА серије “Село гори, а баба се чешља”!
Мирољуб Трошић, нашој публици познати и као Ђода из серије “Село гори, а баба се чешља” умро је данас у 72. години живота. “Добио сам нове бубреге, ТРАНСПЛАНТАЦИЈА ЈЕ УСПЕШНО ОБАВЉЕНА!” – Огласио се Дарко Лазић… »
Шок интервју Марије Зоњић! Раскринкала задругаре, оцрнила Тару и Мину, па открила зашто Карић не може ништа с Ивом
Курир 25.02.2020
Маријана Зоњић већ неко време је ван имања у Шимановцима, али свакодневно прати шта у ријалитију раде њени некадашњи цимери. Атрактивна певачица је пристала да коментарише и анализира дешавања у Белој кући. Признаје да је… »
ЗОРАНА ПАВИЋ – НОВА ПЕСМА И НОВА КИЛАЖА!!!
ЗОРАНА ПАВИЋ највљује нову песму и открива своју тајну за мршављење! НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Катарина Грујић променила лични опис! (ФОТО) Први пут након спектакла у Арени Наташа Беквалац у клубу Касина! Слоба постаје тата?! Испуниће… »
“Добио сам нове бубреге, ТРАНСПЛАНТАЦИЈА ЈЕ УСПЕШНО ОБАВЉЕНА!” – Огласио се Дарко Лазић!
Недавно је одјекнула вест у медијима да је Мирослава Симов, мајка задругарке Таре, решила да донира бубрег Лазићу. Појавила се вест да певачу отказује леви бубрег и да само делимично врши функцију, а сада се огласио и Дарко Лазић… »
Трансплантација успешно обављена! Добио сам нове бубреге! Дарко Лазић шокирао пратиоце снимком и шалом о здрављу видео
Курир 25.02.2020
После писања да Мирослава Симов, мајка задругарке Таре, одлучила да добровољно донира бубрег Дарку Лазићу, будући да му леви бубрег отказује и само делимично врши функцију, огласио се и сам певач. Он је поставио видео на… »
НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Катарина Грујић променила лични опис! (ФОТО)
Атрактивна певачица Катарине Грујић направила је прави дар-мар када се недавно појавила у емисији Огњена Амиџића на телевизији Пинк, али ко је се сећа из 2013. зна да није увек изгледала тако… Једноставно, непрепознатљива… »
Вести дана »

Вучић у Јапану: Најважније да у ери великих турбуленција сачувамо мир, слободу и јединство
РТС пре 21 минутајош 5 повезаних

Република Српска окићена заставама Србије и Српске поводом Дана српског јединства
РТВ пре 16 минутајош 3 повезане