Povezane vesti
Korona na korak od Srbije: Raste broj mrtvih u Italiji, novi slučajevi širom Evrope
Telegraf 25.02.2020
* Dvoje Srba na kruzeru zaraženo koronavirusom * Koronavirsu stigao u Hrvatsku * Dvoje zaraženih i u Tirolu * Raste broj žrtava u Iranu. Činjenice: Dok se korona virus ubrzano širi svetom, sa sve većim brojem zemalja koje prijavljuju prve slučajeve… »
Koronavirus plete mrežu oko Srbije: Novi slučaj zabeležen u susedstvu! Još jedna zemlja na udaru!
Srbija danas 25.02.2020
U Rumuniji je potvrđen prvi slučaj koronavirusa kod čoveka koji se pre tri nedelje vratio iz italije, javila je danas televizija Realitatea plus, pozivajući se na medicinske izvore. U izveštaju se navodi da je zaražena osoba u karantinu u bolnici za… »
Srpski sportisti u Italiji o virusu: Ma kakve maske!Šta smo mi preživeli...
Mondo 25.02.2020
Odbojkašica Stefana Veljković, vaterpolista Filip Filipović, košarkaš Vladimir Micov i fudbaler Saša Lukić poručuju da se osećaju promene na "Čizmi" posle zaraženih koronavirusom u toj zemlji, ali da oni nisu u strahu. "Preživeli smo bombardovanje, pa… »
Vesti dana »

Ministarka Đedović Handanović o zabrani uvoza ruskog gasa: "Srbija u teškoj i gotovo bezizlaznoj situaciji"
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih

Cirkus u Briselu: Primaju Ukrajinu kao članicu EU, ali da "nema pravo glasa"!
Pravda pre 37 minutajoš 75 povezanih

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 15 minutajoš 31 povezana

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 5 satijoš 62 povezane

Kaja Kalas: Pritiskanje Ukrajine "nije pravi pristup" za okončanje rata
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane