Povezane vesti
Spektakl u najavi kakav Beograd nije video: Cvetni tepih od 1.200 m na Trgu republike! Koji vam je motiv najlepši? Foto
Kurir 25.02.2020
BEOGRAD - Cvetni tepih veličine 1.200 metara kvadratnih, po uzoru na briselski, biće postavljen na Trgu Republike za Dane Beograda, od 16. do 19. aprila, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Posle Tokija, Tel Aviva, Malte, Nju Delhija… »
Posle fudbalskih terena i klizališta, na Trgu republike sada će biti postavljen cvetni tepih
Blic 25.02.2020
Posle fudbalskog igrališta i koncertnog prostora sa tribinama, kao i klizališta tokom zimske sezone, na prošle godine renoviranom Trgu republike, sada će biti postavljen - veliki tepih! Za Dane Beograda koji se održavaju od 16. do 19. aprila, u saradnji… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 27 povezanih
Počinje podela kartica za besplatan ulaz na bazene: Ovo je detaljan spisak kupališta i procedura za prijavu
Mondo pre 2 satajoš 19 povezanih
Kratak rok za završetak pregovora o NIS-u, najvažnije naći dugoročno rešenje: Oglasila se ministarka energetike
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 54 minutajoš 16 povezanih