Повезане вести

Дачић: Поносан сам што сам први министар у посети Кини за време епидемије

Дачић: Поносан сам што сам први министар у посети Кини за време епидемије

Политика 26.02.2020
ПЕКИНГ – Министар спољних послова Србије Ивица Дачић пренео је данас шефу кинеске дипломатије Ванг Јиу да је Србија солидарна са Кином у борби против коронавируса, као и спремност председника Србије Александра Вучића да 15. и… »
Дачић допутовао у Кину, па поручио: На муци се познају јунаци! Ви се нисте плашили НАТО бомби, ми се не плашимо вируса!

Дачић допутовао у Кину, па поручио: На муци се познају јунаци! Ви се нисте плашили НАТО бомби, ми се не плашимо вируса!

Курир 26.02.2020
ПЕКИНГ - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић разговарао је данас у Кини са државним саветником и министром спољних послова Кине Ванг Јием и истакао да Србија има пуно поверење у способност Кине да сузбије коронавирус… »
Дачић из Пекинга: Ви се нисте плашили НАТО бомби, ми се не бојимо вируса — зато сам ту

Дачић из Пекинга: Ви се нисте плашили НАТО бомби, ми се не бојимо вируса — зато сам ту

Спутник 26.02.2020
Кина је на бранику одбране целог света у борби против коронавируса, изјавио је данас министар спољних послова Ивица Дачић у Пекингу и нагласио да је поносан што је први шеф дипломатије који је посетио Кину у тешком тренутку за… »
Дачић у Кини: Ви се нисте плашили бомби, ни ми се не плашимо вируса (видео)

Дачић у Кини: Ви се нисте плашили бомби, ни ми се не плашимо вируса (видео)

Мондо 26.02.2020
Кина је на бранику одбране целог света у борби против коронавируса, изјавио је данас министар спољних послова Ивица Дачић у Пекингу и нагласио да је поносан што је први шеф дипломатије који је посетио Кину у тешком тренутку за… »
Дачић у Пекингу: Кина је на бранику одбране целог света од корона вируса

Дачић у Пекингу: Кина је на бранику одбране целог света од корона вируса

Блиц 26.02.2020
Кина је на бранику одбране целог света у борби против коронавируса, изјавио је данас министар спољних послова Ивица Дачић у Пекингу, и нагласио да је поносан што је први шеф дипломатије који је посетио Кину у тешком тренутку за… »
Дачић од данас у посети Кини

Дачић од данас у посети Кини

Пресс 26.02.2020
Први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић путује у Кину, где ће боравити од данас до 28. фебруара, на позив државног саветника и министра спољних послова Кине Ванг Јиа. Фото:блиц Током сусрета биће… »

Вести дана »