Povezane vesti
Dačić: Ponosan sam što sam prvi ministar u poseti Kini za vreme epidemije
Politika 26.02.2020
PEKING – Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić preneo je danas šefu kineske diplomatije Vang Jiu da je Srbija solidarna sa Kinom u borbi protiv koronavirusa, kao i spremnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića da 15. i 16. aprila učestvuje na… »
Dačić doputovao u Kinu, pa poručio: Na muci se poznaju junaci! Vi se niste plašili NATO bombi, mi se ne plašimo virusa!
Kurir 26.02.2020
PEKING - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas u Kini sa državnim savetnikom i ministrom spoljnih poslova Kine Vang Jiem i istakao da Srbija ima puno poverenje u sposobnost Kine da suzbije koronavirus, saopštilo je Ministarstvo… »
Dačić iz Pekinga: Vi se niste plašili NATO bombi, mi se ne bojimo virusa — zato sam tu
Sputnik 26.02.2020
Kina je na braniku odbrane celog sveta u borbi protiv koronavirusa, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u Pekingu i naglasio da je ponosan što je prvi šef diplomatije koji je posetio Kinu u teškom trenutku za tu zemlju koja se, kako je… »
Dačić u Kini: Vi se niste plašili bombi, ni mi se ne plašimo virusa (video)
Mondo 26.02.2020
Kina je na braniku odbrane celog sveta u borbi protiv koronavirusa, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u Pekingu i naglasio da je ponosan što je prvi šef diplomatije koji je posetio Kinu u teškom trenutku za tu zemlju. Kina je na… »
Dačić u Pekingu: Kina je na braniku odbrane celog sveta od korona virusa
Blic 26.02.2020
Kina je na braniku odbrane celog sveta u borbi protiv koronavirusa, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u Pekingu, i naglasio da je ponosan što je prvi šef diplomatije koji je posetio Kinu u teškom trenutku za tu zemlju koja se, kako… »
Dačić od danas u poseti Kini
Press 26.02.2020
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić putuje u Kinu, gde će boraviti od danas do 28. februara, na poziv državnog savetnika i ministra spoljnih poslova Kine Vang Jia. Foto:blic Tokom susreta biće razmenjena mišljenja o… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na jake pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 35 povezanih

Čović potvrdio da Pešić od 30. septembra neće biti selektor košarkaške reprezentacije
Radio 021 pre 27 minutajoš 18 povezanih

Ministar Glamočić o najavljenom protestu poljoprivrednika u Novom Sadu: "To je nebitno"
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih

U više gradova u Srbiji sinoć protesti pristalica vlasti i studenata u blokadi, negde istovremeni
Novi magazin pre 4 satijoš 8 povezanih