Povezane vesti

Kirjos ponovo šokirao svet: Navijači mu zviždali, a on im odgovorio psovkama!

Kirjos ponovo šokirao svet: Navijači mu zviždali, a on im odgovorio psovkama!

Hot sport 26.02.2020
Taman kada pomislimo da nas od Australijanca ništa ne može iznenadi, on nas demantuje. Nakon povlačenja sa turnira u Akapulku ‘udario’ je po publici. Njegova namera da odbrani titulu zaustavljena je već na prvom koraku pošto je nakon prvog seta… »
Branilac titule u Akapulku izviždan jer se predao u prvom kolu

Branilac titule u Akapulku izviždan jer se predao u prvom kolu

Večernje novosti 26.02.2020
Razlog za povlačenje Australijanca je povreda ručnog zgloba leve ruke, a navijači misle da to nije istina. Nik Kirjos je dospeo u centar pažnje turnira u Akapulku. Branilac titule u Meksiku predao je duel protiv Uga Amera, posle izgubljenog prvog seta… »
A mislili smo da se Kirjos popravio: "j*be mi se za navijače i zvižduke"

A mislili smo da se Kirjos popravio: "j*be mi se za navijače i zvižduke"

Mondo 26.02.2020
Australijanac posle odluke da se povuče sa turnira u Akapulku zbog povrede "opleo" po publici. Australijanac posle odluke da se povuče sa turnira u Akapulku zbog povrede "opleo" po publici Nik Kirjos pokušao je na turniru u Akapulku da odbrani prošle… »
Skandal u Akapulku: Publika žestoko izviždala Kirjosa zbog predaje, ali im ni on nije ostao dužan!

Skandal u Akapulku: Publika žestoko izviždala Kirjosa zbog predaje, ali im ni on nije ostao dužan!

Telegraf 26.02.2020
Australijanac će želeti što pre da zaboravi ovogodišnji turnir. Prošlogodišnji osvajač turnira u Akapulku, Nik Kirjos, predao je duel protiv Uga Amera nakon što je izgubio prvi set sa 6:3. Kirjos je odluičio da se povuče sa turnira zbog povrede… »
Sada stvarno nije bio kriv,: Ali... Kirjos potpuno nepravedno izviždan, a onda mu je pukao film: Ma, j*** mi se! /video/

Sada stvarno nije bio kriv,: Ali... Kirjos potpuno nepravedno izviždan, a onda mu je pukao film: Ma, j*** mi se! /video/

Sportal blic 26.02.2020
Nik Kirjos, branilac titule u Akapulku, predao je meč prvog kola Igou Umberu nakon što je Francuz dobio prvi set sa 6:3. Otkazao je učešće u Delrej Biču, a i sada je predao zbog povrede ručnog zgloba. Iako je jasno da je reč o povredi i da je… »

Vesti dana »