Повезане вести

Ердоган: Турска ће ове седмице потиснути сиријске снаге из Идлиба

Ердоган: Турска ће ове седмице потиснути сиријске снаге из Идлиба

РТС 26.02.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган је изјавио да Турска планира да до краја фебруара потисне сиријске провладине снаге које су ван својих војних посматрачких места у северозападној сиријској области Идлиб. Реџеп Тајип… »
Ердоган пријети сиријским снагама у Идлибу

Ердоган пријети сиријским снагама у Идлибу

Ал Јазеера 26.02.2020
Анкара планира ове седмице потиснути снаге сиријске владе од својих војних проматрачких тачака, каже турски предсједник. Турска планира ове седмице потиснути снаге сиријске владе од својих војних посматрачких тачака у… »
Ердоган поставља ултиматуме у туђој земљи: Нећемо се повући из Сирије, ми овде нисмо гости, ми смо домаћини!

Ердоган поставља ултиматуме у туђој земљи: Нећемо се повући из Сирије, ми овде нисмо гости, ми смо домаћини!

Курир 26.02.2020
Председник Реџеп Тајип Ердоган је поновио да повлачење турских снага из сиријског Идлиба не долази у обзир, а чак је снагама Башара ал Асада дао ултиматум да се повуку иза линије турских посматрачких места. "Нец́емо одступити у… »
Ердоган: Удаљићемо Асадову војску у Идлибу до краја месеца

Ердоган: Удаљићемо Асадову војску у Идлибу до краја месеца

Вести онлине 26.02.2020
„Турска планира да до краја фебруара удаљи снаге председника Сирије Башара ал Асада од својих посматрачких положаја у покрајини Идлиб“, изјавио је турски председник Реџеп Тајип Ердоган упркос напредовању сиријских провладиних… »
Турска планира удаљити сиријску војску до краја мјесеца

Турска планира удаљити сиријску војску до краја мјесеца

Слободна Европа 26.02.2020
Турска планира до краја фебруара удаљити снаге предсједника Сирије Башара ел Асада (Басхар ал-Ассад) од својих посматрачких положаја у покрајини Идлиб, изјавио је турски предсједник Реџеп Тајип Ердоан (Рецеп Таииип Ердоган)… »

Вести дана »