Povezane vesti
Obradović: Vučić je već pao, samo mi još nismo ustali
N1 Info 27.02.2020
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je u Leskovcu da je bojkot izbora već uspeo i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "već pao" i najavio niz demonstracija pre izbora, na dan izbora i posle izbora. On je na konferenciji za novinare na… »
Obradović: Vučić je već pao, samo mi još nismo ispravili kičmu
Novi magazin 27.02.2020
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas u Leskovcu da je bojkot izbora već uspeo i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "već pao" i najavio niz demonstracija pre izbora na dan izbora i posle izbora. On je na konferenciji za novinare… »
Obradović: Vučić je već pao, samo mi još nismo ispravili kičmu (foto,video)
Jugmedia 27.02.2020
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas u Leskovcu da je bojkot izbora već uspeo, da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „već pao“ i najavio niz demonstracija pre izbora na dan izbora i posle izbora, za koje je rekao da su to… »
Vesti dana »

Danas: Vrh SNS blizu odluke da vanredni parlamentarni izbori budu 28. decembra
Pravda pre 46 minutajoš 31 povezana

Advokati Milorada Dodika podneli zahtev Ustavnom sudu BiH za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Radio sto plus pre 2 satajoš 22 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 satajoš 50 povezanih