Povezane vesti
Stanković i Milošević zajedno poručili: Dajte krv, naših pet-deset minuta nekome mogu život da znače (video)
Večernje novosti 28.02.2020
Evo ja prvi, dugo nisam bio ovde, dok sam igrao u Zvezdi davao sam krv. Evo me opet na pravom mestu, ja sam tu - rekao je Stanković. Više puta sam bio davalac, apelujem na ljude da nađu vreme - kaže Milošević. "DONIRAJ, ne prolivaj", poruka je koju… »
Hit-Stanković objasnio kako igraš protiv Barselone: Trčiš i plačeš!
Hot sport 28.02.2020
Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje pred 162. ‘večiti derbi’ gostovali su treneri Crvene zvezde i Partizana. Dejan Stanković i Savo Milošević bili su gosti FSFV-a gde su govorili o predstojećem derbiju, ali i svojim pogledima na današnji… »
Stanković oduševio na dif-u: Stručni štab nisam izabrao da mi govori “Si signor”, možda još nemam filozofiju
Mozzart sport 28.02.2020
Uoči 162. večitog derbija pričali i pomoćnici Milijaš, Milošević i Milojević. Osmesi, šala i sportski rivalitet. Nešto što je možda i decenijama nedostajalo u okršajima između Crvene zvezde i Partizana, čini se da bi moglo da postane… »
Deki zaprepastio Savu pričama o transferima: "Imaš milion, dva, pet i eto"
Mondo 28.02.2020
Treneri Crvene zvezde i Partizana Dejan Stanković i Savo Milošević, nekadašnji saigrači iz nacionalnog tima, studentima na DIF-u pričali o stručnim temama, ali je bilo i smeha. Treneri Crvene zvezde i Partizana Dejan Stanković i Savo Milošević… »
Za sve je ''kriva'' Liga šampiona, Zvezda imala pritisak da pobedi Partizan sa 4:0?
Sportske.net 28.02.2020
Zvezdin bek potražio razloge poraza crveno-belih u prethodna dva derbija. Još dva dana ostala su do 162. večitog derbija, a ovoga puta biće odigran na ''Marakani''. Crvena zvezda ima 11 bodova više od Partizana, ali dva poraza u prethodna dva duela… »
Partizan news: Savo i Dejan posetili medije pred 162. večiti derbi!
Hot sport 28.02.2020
Nova epizoda broj ’15’ Partizan news bavila se predstojećim ‘večitim derbijem’, koji je svakako u žiži sportske javnosti. U centru pažnje emisije bilo je gostovanje trenera Partizana i Crvene zvezde Save Miloševića i Dejana Stankovića u… »
Stručna analiza iz neutralnog ugla: Partizan ima klasu u sredini, Zvezdin napad je bolji, Gobeljićev progres je najveći
Mozzart sport 28.02.2020
Poznati srpski menadžer Ranko Stojić za MOZZART Sport analizirao sve linije tima večitih rivala i potencijalne ideje Dejana Stankovića i Save Miloševića. Nikada nije bilo, pa neće ni u nedelju biti svejedno. Crvena zvezda ima ogromnu prednost od 11… »
Savo i Deki oči u oči pred derbi, ko ''neće spavati'' i zašto je Stanković plakao ''kao kiša'' zbog Partrizana?
Sportske.net 28.02.2020
Uoči 162. večitog derbija, treneri Zvezde i Partizana kreiraju znatno pozitivniju atmosferu u odnosu na mnoge prethodne. Poznato je da su Dejan Stanković i Savo Milošević dugogodišnji prijatelji i saigrači iz reprezentacije Srbije, a u nedelju će… »
Zvezdin adut se ''mnogo iznervirao'' zbog Partizana, sledi ''osveta''!?
Sportske.net 28.02.2020
Kako se derbi bliži, sve snažnije izjave stižu iz Zvezdinog tabora. Posle dva poraza od Partizana u prethodna dva meča tokom prošle godine (0:1 u Kupu na ''Marakani'' i 0:2 jesenas u Humskoj u prvenstvenom meču), fudbaleri Crvene zvezde će u… »
Penal: Trenerski kod Miloševića i Stankovića
Sportski žurnal 28.02.2020
Mnogi se neće složiti, ali Milošević i Stanković su vrlo slični, iako im je zajednička samo bela između crne i crvene boje. Piše: Zoran Stojadinović Spontani, otvoreni, prijateljski raspoloženi – Savo Milošević i Dejan Stanković, utisak… »
Gobeljić za SK: Znamo gde smo grešili u derbijima
N1 Info 28.02.2020
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju dočekuju Partizan, a 162. večiti derbi će poseban značaj imati za jednog igrača, Marka Gobeljića. Zvezdin univerzalac će tada zabeležiti svoj jubilarni stoti nastup u crveno-belom dresu, brojke do koje su došli… »
Vesti dana »
Osvanulo tmurno i maglovito jutro u Srbiji: Evo kakvo nas vreme danas očekuje
Telegraf pre 50 minutajoš 5 povezanih
Petković: Kurtijevo obraćanje ogolilo sve laži i spinove režima u Prištini
Blic pre 9 satijoš 1 povezana