Povezane vesti
Srna Zoltanu uskočila kroz prozor dnevne sobe u Kanjiži: "Bila je sva krvava, moj pas ju je oterao"
Telegraf 28.02.2020
- Prestravio sam se, ne mogu da zamislim šta bi se desilo da sam ležao u krevetu, gde obično odmaram - priča vlasnik kuće. U najužem centru Kanjiže, srna je kroz prozor uskočila u dnevnu sobu Zoltana Poše (64). Njegova kuća je u Ulici Bratstva… »
Vlasnik kuće se prestravio: Zoltanu krvava životinja uskočila kroz prozor dnevne sobe u Kanjiži!
Srbija danas 28.02.2020
- Prestravio sam se, ne mogu da zamislim šta bi se desilo da sam ležao u krevetu, gde obično odmaram - priča vlasnik kuće. U najužem centru Kanjiže, srna je kroz prozor uskočila u dnevnu sobu Zoltana Poše (64). Njegova kuća je u Ulici Bratstva… »
Vesti dana »
Sneg napravio haos širom Srbije: Mećava pravi probleme u ovom delu Srbije, kolaps na auto-putu Miloš Veliki (Foto)
Mondo pre 44 minutajoš 27 povezanih
"Moliću ga da to ne radi": Oglasio se Vučić o štrajku glađu Gorana Vesića: "To je sve što mogu"
Blic pre 37 minutajoš 50 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 18 minutajoš 13 povezanih
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a – koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 25 minutajoš 47 povezanih