Повезане вести

ДС није дала сагласност Пауновићу да изађе на локалне изборе

ДС није дала сагласност Пауновићу да изађе на локалне изборе

Нови магазин 29.02.2020
Председништво Демократске странке (ДС) није дало сагласност за излазак на локалне изборе председнику општине Параћин и заменику председника те странке Саши Пауновићу, као ни члановима ДС из Параћина. Како је навела Н1, уколико… »
ДС није дала сагласност Пауновићу за излазак на локалне изборе

РТС 29.02.2020
Председништво Демократске странке је већином гласова заузело став да чланови те странке у Параћину не могу да добију сагласност за излазак на локалне изборе на листи ДС-а, али ни на листи друге политичке организације, рекао је за… »

Н1 Инфо 29.02.2020
Председништво Демократске странке није дало сагласност председнику општине Параћин и заменику председника те странке Саши Пауновићу, као и члановима ДС из Параћина, за излазак на локалне изборе, сазнаје Н1. Посланица Александра… »
Два "не" на председништву ДС: Саша Пауновић није добио сагласност да изађе на изборе, а друго "не" тиче се тадића и зеленовића…

Два "не" на председништву ДС: Саша Пауновић није добио сагласност да изађе на изборе, а друго "не" тиче се тадића и зеленовића…

Блиц 29.02.2020
Председништво Демократске странке (ДС) је већином гласова заузело став да чланови те странке у Параћину не могу да добију сагласност за излазак на локалне изборе на листи ДС-а, али ни на листи друге политичке организације, рекао… »
ДСС излази на изборе у оквиру Покрета Метла 2020

ДСС излази на изборе у оквиру Покрета Метла 2020

Данас 29.02.2020
Главни одбор Демократске странке Србије (ДСС) одлучио је данас да ДСС изађе на предстојеће редовне парламентарне, покрајинске и локалне изборе. „Одлучено је, великом већином гласова, да се на изборе изборе изађе у оквиру Покрета… »
ДСС излази на изборе у оквиру покрета "Метла 2020"

ДСС излази на изборе у оквиру покрета "Метла 2020"

Н1 Инфо 29.02.2020
Главни одбор Демократске странке Србије (ДСС) одлучио је да ДСС изађе на предстојеће редовне парламентарне, покрајинске и локалне изборе. "Одлучено је, великом већином гласова, да се на изборе изађе у оквиру Покрета Метла 2020"… »
ДСС одлучио: Излазимо на изборе! Пола СзС излази на изборе

ДСС одлучио: Излазимо на изборе! Пола СзС излази на изборе

Курир 29.02.2020
Главни одбор Демократске странке Србије (ДСС) одлучио је данас на седници одржаној у Београду да странка изађе на предстојеће редовне парламентатне и локалне изборе. Од 78 присутних чланова ГО ДСС за излазак на изборе гласало је… »
Хоће ли се чврсто држати бојкота: Демократе данас о Пауновићу

Хоће ли се чврсто држати бојкота: Демократе данас о Пауновићу

Вечерње новости 29.02.2020
Председништво Демократске странке преиспитује одлуку о бојкоту, све гласнији захтеви да се укључе у предизборну трку. Лутовцу се круни подршка, хоће да заобиђе изјашњавање Главног одбора. ПРЕДСЕДНИШТВО Демократске странке… »
Пријатељски разлаз Пауновића и Лутовца?

Пријатељски разлаз Пауновића и Лутовца?

Данас 29.02.2020
Заменик председника ће сам изаћи из Демократске странке, сазнаје наш лист Саша Пауновић, заменик председника Демократске странке и председник општине Параћин, сам ће се ишчланити из партије и изаћи на локалне изборе у том граду… »
Милош Јовановић: Не тиче ме се да ли Вучићу одговара што излазим на изборе

Милош Јовановић: Не тиче ме се да ли Вучићу одговара што излазим на изборе

Данас 29.02.2020
Нови “Интервју на мрежи” листа Данас - један од лидера "Метла 2020" и председник ДСС Могу да претпоставим да владајућој странци одговара да што више организација изађе на изборе, али то није нешто што се мене тиче. Ја да верујем… »

Вести дана »