Повезане вести
ДС није дала сагласност Пауновићу да изађе на локалне изборе
Нови магазин 29.02.2020
Председништво Демократске странке (ДС) није дало сагласност за излазак на локалне изборе председнику општине Параћин и заменику председника те странке Саши Пауновићу, као ни члановима ДС из Параћина. Како је навела Н1, уколико… »
ДС није дала сагласност Пауновићу за излазак на локалне изборе
РТС 29.02.2020
Председништво Демократске странке је већином гласова заузело став да чланови те странке у Параћину не могу да добију сагласност за излазак на локалне изборе на листи ДС-а, али ни на листи друге политичке организације, рекао је за… »
ДС није дала сагласност Пауновићу за излазак на локалне изборе
Н1 Инфо 29.02.2020
Председништво Демократске странке није дало сагласност председнику општине Параћин и заменику председника те странке Саши Пауновићу, као и члановима ДС из Параћина, за излазак на локалне изборе, сазнаје Н1. Посланица Александра… »
Два "не" на председништву ДС: Саша Пауновић није добио сагласност да изађе на изборе, а друго "не" тиче се тадића и зеленовића…
Блиц 29.02.2020
Председништво Демократске странке (ДС) је већином гласова заузело став да чланови те странке у Параћину не могу да добију сагласност за излазак на локалне изборе на листи ДС-а, али ни на листи друге политичке организације, рекао… »
ДСС излази на изборе у оквиру Покрета Метла 2020
Данас 29.02.2020
Главни одбор Демократске странке Србије (ДСС) одлучио је данас да ДСС изађе на предстојеће редовне парламентарне, покрајинске и локалне изборе. „Одлучено је, великом већином гласова, да се на изборе изборе изађе у оквиру Покрета… »
ДСС излази на изборе у оквиру покрета "Метла 2020"
Н1 Инфо 29.02.2020
Главни одбор Демократске странке Србије (ДСС) одлучио је да ДСС изађе на предстојеће редовне парламентарне, покрајинске и локалне изборе. "Одлучено је, великом већином гласова, да се на изборе изађе у оквиру Покрета Метла 2020"… »
ДСС одлучио: Излазимо на изборе! Пола СзС излази на изборе
Курир 29.02.2020
Главни одбор Демократске странке Србије (ДСС) одлучио је данас на седници одржаној у Београду да странка изађе на предстојеће редовне парламентатне и локалне изборе. Од 78 присутних чланова ГО ДСС за излазак на изборе гласало је… »
Хоће ли се чврсто држати бојкота: Демократе данас о Пауновићу
Вечерње новости 29.02.2020
Председништво Демократске странке преиспитује одлуку о бојкоту, све гласнији захтеви да се укључе у предизборну трку. Лутовцу се круни подршка, хоће да заобиђе изјашњавање Главног одбора. ПРЕДСЕДНИШТВО Демократске странке… »
Пријатељски разлаз Пауновића и Лутовца?
Данас 29.02.2020
Заменик председника ће сам изаћи из Демократске странке, сазнаје наш лист Саша Пауновић, заменик председника Демократске странке и председник општине Параћин, сам ће се ишчланити из партије и изаћи на локалне изборе у том граду… »
Милош Јовановић: Не тиче ме се да ли Вучићу одговара што излазим на изборе
Данас 29.02.2020
Нови “Интервју на мрежи” листа Данас - један од лидера "Метла 2020" и председник ДСС Могу да претпоставим да владајућој странци одговара да што више организација изађе на изборе, али то није нешто што се мене тиче. Ја да верујем… »
Вести дана »
За пријаву нелегалних објеката и упис права својине грађани имају 60 дана - какав је поступак
РТС пре 22 минутајош 90 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 1 сатјош 40 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 минутајош 24 повезане
Најмање петоро убијено у новој ескалацији сукоба Тајланда и Камбоџе
Нови магазин пре 32 минутајош 39 повезаних