Povezane vesti
Austrija razmišlja da zbog novog priliva migranata zatvori granice
Blic 29.02.2020
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc najavio je mogućnost zatvaranja granica zbog novog priliva migranata iz Turske. - Mi smo u stalnom kontaktu sa našim partnerima u EU i duž `balkanske rute`. Ukoliko zaštita spoljnih granica bloka ne uspe, onda će… »
Kurc: Austrija će zaštititi svoje granice
Slobodna Evropa 29.02.2020
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc (Sebastian Kurz) najavio je mogućnost zatvaranja granica zbog novog priliva migranata iz Turske, javlja Rojters. "Mi smo u stalnom kontaktu sa našim partnerima u EU i duž 'balkanske rute'. Ukoliko zaštita spoljnih… »
Kurc: Situacija iz 2015. godine ne sme da se ponovi
Vesti online 29.02.2020
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc, povodom aktuelne sitacije na tursko-grčkoj granici, ponovio je zahtev za funkcionalnom zaštitom spoljne granice EU i naglasio da će, ako to ne uspe, Austrija zaštiti svoje međe. – Situacija poput one 2015. godine ne… »
Vesti dana »
Američki ambasador: Srbija i SAD su ušle u novu eru bilateralnih odnosa
Beta pre 1 minutjoš 23 povezane
Tanja Topić o imenovanju Luisa Krišoka za v.d. visokog predstavnika u BiH i novom zaokretu američke politike
Insajder pre 15 minutajoš 25 povezanih
Ilić nije zadovoljan Partizanom: „Sporo napredujemo, ovo nije onako kako ja želim da izgledamo!“
Hot sport pre 10 minutajoš 72 povezane
Milivojević (DS): Zabrana ulaska novinaru TV Vijesti nova bruka Srbije
Nova pre 3 satajoš 22 povezane
(Video) Lokalizovan požar koji je izbio na šinobusu na pruzi Niš-Svrljig, železnički saobraćaj u prekidu
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 15 povezanih