Повезане вести
Састав Звезде за дерби: Станковић одредио стартере за Партизан, постојала је само дилема у нападу
Телеграф 29.02.2020
Тренер црвено-белих је и пре последњег тренинга знао свој 11 за меч са вечитим ривалом. "Знам свих 11 играча који ће изаћи на терен", самоуверено је на конференцији за медије рекао тренер Црвене звезде Дејан Станковић - у најави… »
Станковић причао о дербију Милана, Рима и Београда, па јаким речима објаснио српску светињу
Телеграф 29.02.2020
За Декија вечити дерби против Партизана има највише емоција. Дејан Станковић, тренер фудбалера Црвене звезде, одржао је у суботу поподне конференцију за медије поводом 162. вечитог дербија, а осим о том дуелу који је на програму… »
Станковић самоуверен пред дерби: Саво не може да ме изненади, али ја њега могу!
Телеграф 29.02.2020
Тренер Звезде са много оптимизма чека недељни судар са ПАртизаном. Тренер Црвене звезде Дејан Станковић одржао је званично обраћање медијима пред 162. вечити дерби против Партизана у којем је изнео очекивања за меч који би… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 6 минутајош 13 повезаних
У Аустралији почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
НИН пре 46 минутајош 10 повезаних