Povezane vesti
"Trostruko sam starija od njih": Neda se osvrnula na konkurenciju na Beoviziji, zavist i zahtevan nastup (video)
Blic 29.02.2020
Pevačica Neda Ukraden sinoć se, u prvoj polufinalnoj večeri, predstavila na Beoviziji, - Odigrala sam prilično zahtevnu koreografiju sa četiri igrača, koji me nose, spuštaju, tu je plamen, baklje... Drago mi je da sam ovde, ima puno lepih pesama, dobrih… »
"Sama sebi sam bomba": Neda Ukraden na Beoviziji zasenila sve, njeno novo izdanje ostavlja bez daha! (video)
Blic 28.02.2020
Čuvena pevačica Neda Ukraden večeras se takmiči na Beoviziji sa još jedanaest učesnika, te će pokušati da prođe u finale, koje se održava za dva dana. - Drago mi je da sam ovde. Ima lepih pesama, dobrih pevača, drago mi je da sam sa mladim svetom. Ima… »
Vesti dana »
Supruga Alija Hamneija je živa?! Mediji u Iranu tvrde da je preživela bombardovanje Teherana
Mondo pre 2 satajoš 36 povezanih
"Zakon je usvojen, sutradan je ubijen" Bivša sudija o ubistvu Zorana Đinđića i Zemunskom klanu: "Bili su skoro jači od države" (video)
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Nova računica za vozače u Evropi: Zbog skupe nafte gorivo bi moglo da poskupi i do 220 evra
Blic pre 7 satijoš 39 povezanih
Čovek kome je Đinđić uputio svoju najcitiraniju rečenicu: Daleko smo od budućnosti za koju se on zalagao
N1 Info pre 21 minutajoš 82 povezane