Povezane vesti
Lagao sam o bombardovanju Srbije! Poznati istoričar priznao sve i otkrio kako fukcioniše američka mašinerija laži
Srbija danas 01.03.2020
Uticajni savremeni istoričar i profesor na Univerzitet Jejl, Semjuel Mojn, kaže da je za vreme bombarodavnja Jugoslavije radio u Beloj kući i da je "sejao" laži objavljivane u "Vašington postu". - To je bilo prodavanje rata i objašnjavanje njegovih… »
Američki istoričar priznao šta je radio 1999: Sejao sam priče da bi NATO mogao da bombarduje Srbiju
Kurir 01.03.2020
Jedan od uticajnih savremenih istoričara i profesor na Univerzitetu Jejl, Semjuel Mojn, kaže da je za vreme bombardovanja Jugoslavije radio u Beloj kući kao stažista i da je "sejao" priče objavljivane u "Vašington postu". "To je bilo prodavanje rata i… »
Vesti dana »

"Zelenski mora da se odrekne Krima i članstva u NATO" Trampov ultimatum Zelenskom
Dnevnik pre 7 minutajoš 45 povezanih

Meteorolozi najavili kad se vraća sunce, ali i gde će danas biti najviše pljuskova
Nova pre 52 minutajoš 17 povezanih

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih

INTERVJU Dejan Bursać: Državni aparat se potpuno raspao, batinašima i policijom komanduje čovek kome je funkcija „brat“
Nova pre 33 minutajoš 4 povezane