Povezane vesti
Drugo otvoreno pismo Slobodana Prvanovića
RTS 01.03.2020
Naučni saradnik Instituta za fiziku i prvi na listi potpisnika "Apela akademske zajednice za promenu uređivačke politike Radio-televizije Srbije", Slobodan Prvanović, poslao je novo otvoreno pismo generalnom direktoru JMU RTS koje objavljujemo u celini… »
Prvanović ponovo pozvao Bujoševića da na RTS objavljuje drugačija i suprotstavljena mišljenja
Danas 01.03.2020
Upravo ste Vi jedan od onih kojima sam verovao i zaista mislio da nikada nećete izneveriti one principe za koje ste se zalagali i zbog kojih sam Vas poštovao, poručio je naučni savetnik Instituta za fiziku Slobodan Prvanović u drugom Otvorenom pismu… »
Prvanović: Gospodine Bujoševiću, nije srpski ćutati
N1 Info 01.03.2020
"Upravo ste Vi jedan od onih kojima sam verovao i zaista mislio da nikada nećete izneveriti one principe za koje ste se zalagali i zbog kojih sam Vas poštovao", poručio je naučni savetnik Instituta za fiziku Slobodan Prvanović u drugom Otvorenom pismu… »
Vesti dana »

Advokatica: Bogdan Jovičić se dosad branio ćutanjem, sada iznosi odbranu
Nova pre 39 minutajoš 47 povezanih

Tramp smatra da zemlje NATO-a treba da obore ruske avione koji krše njihov vazdušni prostor
Beta pre 14 minutajoš 91 povezana

Izrael je trebao da se obrati na hitnoj sednici Saveta bezbednosti, ali neće se pojaviti: "Onemogućeno nam je učešće"
Blic pre 34 minutajoš 19 povezanih