Повезане вести
Друго отворено писмо Слободана Првановића
РТС 01.03.2020
Научни сарадник Института за физику и први на листи потписника "Апела академске заједнице за промену уређивачке политике Радио-телевизије Србије", Слободан Првановић, послао је ново отворено писмо генералном директору ЈМУ РТС… »
Првановић поново позвао Бујошевића да на РТС објављује другачија и супротстављена мишљења
Данас 01.03.2020
Управо сте Ви један од оних којима сам веровао и заиста мислио да никада нећете изневерити оне принципе за које сте се залагали и због којих сам Вас поштовао, поручио је научни саветник Института за физику Слободан Првановић у… »
Првановић: Господине Бујошевићу, није српски ћутати
Н1 Инфо 01.03.2020
"Управо сте Ви један од оних којима сам веровао и заиста мислио да никада нећете изневерити оне принципе за које сте се залагали и због којих сам Вас поштовао", поручио је научни саветник Института за физику Слободан Првановић у… »
Вести дана »
Хитна помоћ: Мотоциклиста тешко повређен у Устаничкој улици
Невсмакс Балканс пре 21 минутајош 13 повезаних
(Фото, видео) Падало дрвеће, летели сунцобрани, пуцало стакло! Снажно невреме у овом граду Србије за 10 минута направило хаос: Град величине ораха опустошио воћњаке
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Настављено америчко бомбардовање Ирана, Техеран узвраћа нападима на заливске државе
Бета пре 11 минутајош 11 повезаних