Povezane vesti
Drugo otvoreno pismo Slobodana Prvanovića
RTS 01.03.2020
Naučni saradnik Instituta za fiziku i prvi na listi potpisnika "Apela akademske zajednice za promenu uređivačke politike Radio-televizije Srbije", Slobodan Prvanović, poslao je novo otvoreno pismo generalnom direktoru JMU RTS koje objavljujemo u celini… »
Prvanović ponovo pozvao Bujoševića da na RTS objavljuje drugačija i suprotstavljena mišljenja
Danas 01.03.2020
Upravo ste Vi jedan od onih kojima sam verovao i zaista mislio da nikada nećete izneveriti one principe za koje ste se zalagali i zbog kojih sam Vas poštovao, poručio je naučni savetnik Instituta za fiziku Slobodan Prvanović u drugom Otvorenom pismu… »
Prvanović: Gospodine Bujoševiću, nije srpski ćutati
N1 Info 01.03.2020
"Upravo ste Vi jedan od onih kojima sam verovao i zaista mislio da nikada nećete izneveriti one principe za koje ste se zalagali i zbog kojih sam Vas poštovao", poručio je naučni savetnik Instituta za fiziku Slobodan Prvanović u drugom Otvorenom pismu… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 10. avgust: Pakleni talas u Srbiji, temperatura ide i do 40 stepeni
Mondo pre 2 minutajoš 1 povezana

Oboren temperaturni rekord! Jul u Turskoj najtopliji u poslednjih 55 godina: Izmerena temperatura od 50,5 stepeni Celzijusa
Kurir pre 37 minutajoš 1 povezana