Povezane vesti
Tomas Šib: Imidž Srbije u nemačkoj javnosti je još pod utiskom devedesetih
N1 Info 01.03.2020
Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib izjavio je da je percepcija Srbije u Nemačkoj, i obrnuto, još pod uticajem događaja iz devedesetih godina prošlog veka, da to želi da promeni, kako bi se dodatno osnažila međuljudska razmena i produbili… »
Šib: Promeniti percepciju Srbije u Nemačkoj i obrnuto
RTV 01.03.2020
BEOGRAD - Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib izjavio je da je percepcija Srbije u Nemačkoj i obrnuto još pod uticajem događaja iz 90-ih godina prošlo veka i da to želi da promeni i da se dodatno osnaži međuljudska razmena i prodube kontakti. U… »
Šib: Odliv mozgova ne može se zaustaviti preko noći
Danas 01.03.2020
Ambasador Nemačke u Srbiji za Danas Ne nedostaju mi, moram da priznam, London i NJujork. U Beogradu se osećam odlično. Ovde sam godinu i po dana. Kad sam prvi put došao, bio sam pozitivno iznenađen zbog mnogih veza između naših zemalja u svim… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u požaru u Barajevu: Evo gde se trenutno nalaze: Najmanje šestoro mrtvih
Blic pre 25 minutajoš 91 povezana
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 25 minutajoš 81 povezana
„Videćemo ko će pobediti, 120 advokata je jednoglasno podržalo odluku o obustavi rada“: Advokat Terzić o odluci Višeg suda u Beogradu
Nova pre 25 minutajoš 42 povezane
Tramp uskoro polaže zakletvu: Počela inauguracija, Džo i Džil Bajden dočekali Donalda i Melaniju na čaju u Beloj kući
Nova pre 25 minutajoš 48 povezanih