Povezane vesti
Tomas Šib: Imidž Srbije u nemačkoj javnosti je još pod utiskom devedesetih
N1 Info 01.03.2020
Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib izjavio je da je percepcija Srbije u Nemačkoj, i obrnuto, još pod uticajem događaja iz devedesetih godina prošlog veka, da to želi da promeni, kako bi se dodatno osnažila međuljudska razmena i produbili kontakti. U… »
Šib: Promeniti percepciju Srbije u Nemačkoj i obrnuto
RTV 01.03.2020
BEOGRAD - Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib izjavio je da je percepcija Srbije u Nemačkoj i obrnuto još pod uticajem događaja iz 90-ih godina prošlo veka i da to želi da promeni i da se dodatno osnaži međuljudska razmena i prodube kontakti. U… »
Šib: Odliv mozgova ne može se zaustaviti preko noći
Danas 01.03.2020
Ambasador Nemačke u Srbiji za Danas Ne nedostaju mi, moram da priznam, London i NJujork. U Beogradu se osećam odlično. Ovde sam godinu i po dana. Kad sam prvi put došao, bio sam pozitivno iznenađen zbog mnogih veza između naših zemalja u svim mogućim… »
Vesti dana »
VJT saopštilo da je po njihovom nalogu policija ušla u Zavod za zaštitu spomenika kulture
NIN pre 5 satijoš 29 povezanih
Šokantan izveštaj iz SAD: Iran ima daleko veću vojnu moć nego što Pentagon tvrdi!
Večernje novosti pre 46 minutajoš 37 povezanih
SAD kažu da nema čvrstog roka za iranski predlog usred zastoja oko Ormuskog moreuza
Bloomberg Adria pre 16 minutajoš 39 povezanih