Povezane vesti
Luisovi stihovi preko celog severa: Tu smo se rodili mi, tu i zavoleli!
Mondo 01.03.2020
Delije su inspiraciju pronašle u baladi pokojnog pevača narodne muzike. Transparent ovakvih dimenzija nije viđen na "Rajku". Delije su inspiraciju pronašle u baladi pokojnog pevača narodne muzike. Transparent ovakvih dimenzija nije viđen na "Rajku". Da… »
‘Tu smo se rodili mi, tu i zavoleli’: Jaka motivaciona poruka sa severne tribine (VIDEO)
Hot sport 01.03.2020
Navijači Crvene zvezde pred sam početak meča raširili su ogroman transparent. Da bi motivisali igrače, pristalice crveno-belih ovog puta odlučile su se za stih iz poznate pesme, koji glasi: – Tu smo se rodili mi, tu i zavoleli. HAOS NA MARAKANI: Tuča… »
Vesti dana »
Le Pen ostaje osuđena za proneveru, ali će moći da se kandiduje za predsednicu Francuske
Nedeljnik pre 1 satjoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 2 satajoš 37 povezanih
Ko je biznismen optužen za pranje 72 miliona? Papić pod lupom 3 tužilaštva, svedočio u slučaju Belivuk, sa Bobom prodavao jahtu, ženi mu oduzeli lux torbe...
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Hladni front iz Evrope juri ka Srbiji: Ovi delovi zemlje prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 2 satajoš 51 povezana