Povezane vesti
Milošević: Imali smo sreće da ne primimo gol... Možda smo i mi i Zvezda ostali dužni navijačima...
Sportski žurnal 01.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igrali su večeras nerešeno bez golova, u 24. kolu Super lige Srbije. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa igrom u prvom poluvremenu današnjeg derbija protiv Crvene zvezde nije… »
''Najgori derbi''?! Šta je Ostojića šokiralo u Partizanovoj igri?
Sportske.net 01.03.2020
Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je da je današnji derbi protiv Crvene zvezde najlošiji koji je on odigrao do sada. Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su danas bez golova u utakmici 24. kola Super lige Srbije. "Odigrao sam oko desetak… »
Stanković ponosan: Prvo poluvreme je bila dominacija
Vesti online 01.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno, bez golova 162. Večiti derbi koji je na stadionu Rajko Mitić odigran u okviru 24. kola Super lige Srbije. Posle meča, trener Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da je ponosan na svoje… »
Borjan: Mogao sam suncobran da otvorim! Degenek: Partizan se ništa nije pitao u prvom delu
Hot sport 01.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su u 162. ‘večitom derbiju’, a navijači su ostali uskraćeni za fudbalsku predstavu kakvu bi ‘večiti derbi’ trebalo da pruži. Milan Borjan nije imao mnogo posla u večerašnjem meču. – Veoma… »
Degenek: Dajemo golove kad treba i kad možemo...
Mozzart sport 01.03.2020
"Ubedljivo prvo poluvreme s naše strane, nisu se nista pitali", poručio štoper Crvene zvezde. Nije Crvena zvezda imala puno problema u defanzivi. Partizan je u ofanzivnom segmentu bio daleko ispod svog nivoa, ali bez obzira na tu činjenicu Miloš… »
Stanković: Hvala što ste dali dušu! Milošević: Nismo dobro počeli meč, sreća da nismo primili gol!
Hot sport 01.03.2020
Treneri Crvene zvezde i Partizana na različit način videli su 162. “večiti” derbi. Savo Milošević je upitan šta je nedostajalo njegovom timu da stigne do pobede na ‘Marakani. – Mojoj ekipi je falilo više energije, to je sigurno, pogotovo u… »
Dejan Stanković: Moji momci su vukovi... Čeka nas dug proces
Mozzart sport 01.03.2020
Trener crveno-belih odgovorio zašto Vukanović, a ne Pavkov... Identično igračkoj karijeri Dejan Stanković je derbi odiseju kao trener počeo remijem. Te 1995. godine bilo je 1:1. Večeras nije bilo golova uz utisak da je moglo i moralo mnogo bolje. I… »
Stanković o Boaćiju i Rodiću: Stisli zube, dali su mi dušu, tako se igra za Crvenu zvezdu
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igrali su večeras nerešeno bez golova, u 24. kolu Super lige Srbije. Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegova ekipa kontrolisala današnji derbi protiv Partizana i dodao da je sve što su… »
Nikolić: Radili smo visok presing, to mi se dopalo
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igrali su večeras nerešeno bez golova, u 24. kolu Super lige Srbije. Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da nije zadovoljan rezultatom u današnjem derbiju protiv Partizana. - Zahtevna utakmica sa puno… »
Milošević: Ovde sam jako kritičan, a u svlačionici sam bio mnogo žešći
Mondo 01.03.2020
Trener Partizana je bio samokritičan posle remija (0:0) protiv Crvene zvezde. Trener Partizana je bio samokritičan posle remija (0:0) protiv Crvene zvezde. Savo Milošević nije bio zadovoljan onim što je video od svog tima u 162. "večitom" derbiju, a… »
Stanković ne prestaje da hvali svoje ''vukove'', otkrio i u čemu je Partizan ''oborio rekord''
Sportske.net 01.03.2020
Odmah posle meča je poručio da je ''preponosan'' na svoje igrače, a u istom stilu je nastavio i tokom pres konferencije. Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan današnjom utakmicom protiv Partizana, iako je završena… »
"Ništa se nisu pitali, moglo je da bude gadno za njih"
N1 Info 01.03.2020
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek kaže da su crveno-beli bili dominantni u odnosu na Partizan i da su zaslužili pobedu. Pobednika u 162. večitom derbiju nije bilo. Meč na stadionu Rajko Mitić završen je bez golova. "Prvo poluvreme se ništa nisu… »
Prekid nas je isekao, moramo da razmislimo kako dalje: Milošević smatra da je Zvezda bila bolja
Telegraf 01.03.2020
Pretpostavio sam da možemo da ih iznenadimo, ali nismo uspeli, kaže trener Partizana. Svestan je i Savo Milošević da je njegov tim ostao dužan u 162. večitom derbiju, a nema problem da prizna da su crveno-beli bili bolji večeras pd njegovog tima. -… »
Zvezda i Partizan odigrali bez golova
Beta 01.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igrali su večeras nerešeno bez golova, u 24. kolu Super lige Srbije. Crvena zvezda je prva na tabeli srpskog prvenstva sa 63 boda, 11 više od drugoplasiranog Partizana. Zvezda je bila bolja i opasnija, posebno u… »
Milošević: Nismo odgovorili na Zvezdinu agresiju, zaslužili smo gol
Vesti online 01.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno, bez golova 162. Večiti derbi koji je na stadionu Rajko Mitić odigran u okviru 24. kola Super lige Srbije. Posle meča, trener Partizana Savo Milošević istakao je da je nerešen ishod i… »
Vesti dana »
Deo zaposlenih u RTV traži smene urednika i istinito informisanje
Insajder pre 3 satajoš 33 povezane
Zatvoreni ambulanta i vrtić nakon trovanja zdravstvenih radnika u Nišu: OŠ „Miroslav Antić“ u čijem je dvorištu sumnjiva Toplana uredno radila
Danas pre 5 satijoš 47 povezanih
„Nazvaću svakoga i ubrzaću sve aktivnosti“: Vučićev šef kabineta koordinirao rekonstrukciju pruge
Nedeljnik pre 10 satijoš 11 povezanih