Повезане вести
Милошевић: Имали смо среће да не примимо гол... Можда смо и ми и Звезда остали дужни навијачима...
Спортски журнал 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да његова екипа игром у првом полувремену данашњег дербија против… »
''Најгори дерби''?! Шта је Остојића шокирало у Партизановој игри?
Спортске.нет 01.03.2020
Фудбалер Партизана Бојан Остојић рекао је да је данашњи дерби против Црвене звезде најлошији који је он одиграо до сада. Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су данас без голова у утакмици 24. кола Супер лиге Србије… »
Дејан Станковић: Моји момци су вукови... Чека нас дуг процес
Моззарт спорт 01.03.2020
Тренер црвено-белих одговорио зашто Вукановић, а не Павков... Идентично играчкој каријери Дејан Станковић је дерби одисеју као тренер почео ремијем. Те 1995. године било је 1:1. Вечерас није било голова уз утисак да је могло и… »
Станковић: Хвала што сте дали душу! Милошевић: Нисмо добро почели меч, срећа да нисмо примили гол!
Хот спорт 01.03.2020
Тренери Црвене звезде и Партизана на различит начин видели су 162. “вечити” дерби. Саво Милошевић је упитан шта је недостајало његовом тиму да стигне до победе на ‘Маракани. – Мојој екипи је фалило више енергије, то је сигурно… »
Дегенек: Дајемо голове кад треба и кад можемо...
Моззарт спорт 01.03.2020
"Убедљиво прво полувреме с наше стране, нису се ниста питали", поручио штопер Црвене звезде. Није Црвена звезда имала пуно проблема у дефанзиви. Партизан је у офанзивном сегменту био далеко испод свог нивоа, али без обзира на ту… »
Борјан: Могао сам сунцобран да отворим! Дегенек: Партизан се ништа није питао у првом делу
Хот спорт 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана ремизирали су у 162. ‘вечитом дербију’, а навијачи су остали ускраћени за фудбалску представу какву би ‘вечити дерби’ требало да пружи. Милан Борјан није имао много посла у вечерашњем мечу. –… »
Станковић поносан: Прво полувреме је била доминација
Вести онлине 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено, без голова 162. Вечити дерби који је на стадиону Рајко Митић одигран у оквиру 24. кола Супер лиге Србије. После меча, тренер Црвене звезде Дејан Станковић истакао је да је… »
Станковић о Боаћију и Родићу: Стисли зубе, дали су ми душу, тако се игра за Црвену звезду
Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је његова екипа контролисала данашњи дерби против Партизана и… »
"Ништа се нису питали, могло је да буде гадно за њих"
Н1 Инфо 01.03.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек каже да су црвено-бели били доминантни у односу на Партизан и да су заслужили победу. Победника у 162. вечитом дербију није било. Меч на стадиону Рајко Митић завршен је без голова. "Прво… »
Станковић не престаје да хвали своје ''вукове'', открио и у чему је Партизан ''оборио рекорд''
Спортске.нет 01.03.2020
Одмах после меча је поручио да је ''препоносан'' на своје играче, а у истом стилу је наставио и током прес конференције. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је задовољан данашњом утакмицом против… »
Милошевић: Овде сам јако критичан, а у свлачионици сам био много жешћи
Мондо 01.03.2020
Тренер Партизана је био самокритичан после ремија (0:0) против Црвене звезде. Тренер Партизана је био самокритичан после ремија (0:0) против Црвене звезде. Саво Милошевић није био задовољан оним што је видео од свог тима у 162… »
Николић: Радили смо висок пресинг, то ми се допало
Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Фудбалер Црвене звезде Вељко Николић рекао је да није задовољан резултатом у данашњем дербију против Партизана. -… »
Прекид нас је исекао, морамо да размислимо како даље: Милошевић сматра да је Звезда била боља
Телеграф 01.03.2020
Претпоставио сам да можемо да их изненадимо, али нисмо успели, каже тренер Партизана. Свестан је и Саво Милошевић да је његов тим остао дужан у 162. вечитом дербију, а нема проблем да призна да су црвено-бели били бољи вечерас… »
Звезда и Партизан одиграли без голова
Бета 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Црвена звезда је прва на табели српског првенства са 63 бода, 11 више од другопласираног Партизана. Звезда је била боља и… »
Милошевић: Нисмо одговорили на Звездину агресију, заслужили смо гол
Вести онлине 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено, без голова 162. Вечити дерби који је на стадиону Рајко Митић одигран у оквиру 24. кола Супер лиге Србије. После меча, тренер Партизана Саво Милошевић истакао је да је… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Хаос у стану на новом Београду: Позвали полицију због разбијеног прозора, па их вређали, гризли и насрнули ножем: Осумњичени покушао да побегне током медицинског прегледа
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 4 сатијош 1 повезана