Повезане вести

Милошевић: Имали смо среће да не примимо гол... Можда смо и ми и Звезда остали дужни навијачима...

Милошевић: Имали смо среће да не примимо гол... Можда смо и ми и Звезда остали дужни навијачима...

Спортски журнал 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да његова екипа игром у првом полувремену данашњег дербија против… »
''Најгори дерби''?! Шта је Остојића шокирало у Партизановој игри?

''Најгори дерби''?! Шта је Остојића шокирало у Партизановој игри?

Спортске.нет 01.03.2020
Фудбалер Партизана Бојан Остојић рекао је да је данашњи дерби против Црвене звезде најлошији који је он одиграо до сада. Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су данас без голова у утакмици 24. кола Супер лиге Србије… »
Дејан Станковић: Моји момци су вукови... Чека нас дуг процес

Дејан Станковић: Моји момци су вукови... Чека нас дуг процес

Моззарт спорт 01.03.2020
Тренер црвено-белих одговорио зашто Вукановић, а не Павков... Идентично играчкој каријери Дејан Станковић је дерби одисеју као тренер почео ремијем. Те 1995. године било је 1:1. Вечерас није било голова уз утисак да је могло и… »
Станковић: Хвала што сте дали душу! Милошевић: Нисмо добро почели меч, срећа да нисмо примили гол!

Станковић: Хвала што сте дали душу! Милошевић: Нисмо добро почели меч, срећа да нисмо примили гол!

Хот спорт 01.03.2020
Тренери Црвене звезде и Партизана на различит начин видели су 162. “вечити” дерби. Саво Милошевић је упитан шта је недостајало његовом тиму да стигне до победе на ‘Маракани. – Мојој екипи је фалило више енергије, то је сигурно… »
Дегенек: Дајемо голове кад треба и кад можемо...

Дегенек: Дајемо голове кад треба и кад можемо...

Моззарт спорт 01.03.2020
"Убедљиво прво полувреме с наше стране, нису се ниста питали", поручио штопер Црвене звезде. Није Црвена звезда имала пуно проблема у дефанзиви. Партизан је у офанзивном сегменту био далеко испод свог нивоа, али без обзира на ту… »
Борјан: Могао сам сунцобран да отворим! Дегенек: Партизан се ништа није питао у првом делу

Борјан: Могао сам сунцобран да отворим! Дегенек: Партизан се ништа није питао у првом делу

Хот спорт 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана ремизирали су у 162. ‘вечитом дербију’, а навијачи су остали ускраћени за фудбалску представу какву би ‘вечити дерби’ требало да пружи. Милан Борјан није имао много посла у вечерашњем мечу. –… »
Станковић поносан: Прво полувреме је била доминација

Станковић поносан: Прво полувреме је била доминација

Вести онлине 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено, без голова 162. Вечити дерби који је на стадиону Рајко Митић одигран у оквиру 24. кола Супер лиге Србије. После меча, тренер Црвене звезде Дејан Станковић истакао је да је… »
Станковић о Боаћију и Родићу: Стисли зубе, дали су ми душу, тако се игра за Црвену звезду

Станковић о Боаћију и Родићу: Стисли зубе, дали су ми душу, тако се игра за Црвену звезду

Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је његова екипа контролисала данашњи дерби против Партизана и… »
"Ништа се нису питали, могло је да буде гадно за њих"

"Ништа се нису питали, могло је да буде гадно за њих"

Н1 Инфо 01.03.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек каже да су црвено-бели били доминантни у односу на Партизан и да су заслужили победу. Победника у 162. вечитом дербију није било. Меч на стадиону Рајко Митић завршен је без голова. "Прво… »
Станковић не престаје да хвали своје ''вукове'', открио и у чему је Партизан ''оборио рекорд''

Станковић не престаје да хвали своје ''вукове'', открио и у чему је Партизан ''оборио рекорд''

Спортске.нет 01.03.2020
Одмах после меча је поручио да је ''препоносан'' на своје играче, а у истом стилу је наставио и током прес конференције. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је задовољан данашњом утакмицом против… »
Милошевић: Овде сам јако критичан, а у свлачионици сам био много жешћи

Милошевић: Овде сам јако критичан, а у свлачионици сам био много жешћи

Мондо 01.03.2020
Тренер Партизана је био самокритичан после ремија (0:0) против Црвене звезде. Тренер Партизана је био самокритичан после ремија (0:0) против Црвене звезде. Саво Милошевић није био задовољан оним што је видео од свог тима у 162… »
Николић: Радили смо висок пресинг, то ми се допало

Николић: Радили смо висок пресинг, то ми се допало

Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Фудбалер Црвене звезде Вељко Николић рекао је да није задовољан резултатом у данашњем дербију против Партизана. -… »
Прекид нас је исекао, морамо да размислимо како даље: Милошевић сматра да је Звезда била боља

Прекид нас је исекао, морамо да размислимо како даље: Милошевић сматра да је Звезда била боља

Телеграф 01.03.2020
Претпоставио сам да можемо да их изненадимо, али нисмо успели, каже тренер Партизана. Свестан је и Саво Милошевић да је његов тим остао дужан у 162. вечитом дербију, а нема проблем да призна да су црвено-бели били бољи вечерас… »
Звезда и Партизан одиграли без голова

Звезда и Партизан одиграли без голова

Бета 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана играли су вечерас нерешено без голова, у 24. колу Супер лиге Србије. Црвена звезда је прва на табели српског првенства са 63 бода, 11 више од другопласираног Партизана. Звезда је била боља и… »
Милошевић: Нисмо одговорили на Звездину агресију, заслужили смо гол

Милошевић: Нисмо одговорили на Звездину агресију, заслужили смо гол

Вести онлине 01.03.2020
Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено, без голова 162. Вечити дерби који је на стадиону Рајко Митић одигран у оквиру 24. кола Супер лиге Србије. После меча, тренер Партизана Саво Милошевић истакао је да је… »

Вести дана »