Povezane vesti

Finale beovizije: Gotovo je, Hurricane ide na Eurosong!

Finale beovizije: Gotovo je, Hurricane ide na Eurosong!

Mondo 01.03.2020
Beovizija 2020, učesnici u trci za finale - pratite uz MONDO i glasajte u anketi! Beovizija 2020, učesnici u trci za finale - pratite uz MONDO i glasajte u anketi! Srbija je odabrala predstavnika na Eurosongu u Roterdamu - grupu Hurricane! Sanja… »
Andrija Jo pred finale Beovizije: Imam tremu! (video)

Andrija Jo pred finale Beovizije: Imam tremu! (video)

Mondo 01.03.2020
Jedan od favorita na izboru za srpskog predstavnika na Eurosongu novinarima otkrio da ipak ima tremu! Jedan od favorita na izboru za srpskog predstavnika na Eurosongu novinarima otkrio da ipak ima tremu! Srbija bira predstavnika na Eurosongu u Roterdamu… »
"Treba nam Hurricane, a ne neko da mjauče i jauče na Eurosongu" (video)

"Treba nam Hurricane, a ne neko da mjauče i jauče na Eurosongu" (video)

Mondo 01.03.2020
Kija Kockar podržala drugarice - "one plene i kad su u trenerkama"! Kija Kockar podržala drugarice - "one plene i kad su u trenerkama"! Srbija bira predstavnika na Eurosongu u Roterdamu! Posle dve polufinalne večeri i burnih reakcija, saznali smo imena… »
Neda nema tremu: Sva ova deca mi pokazuju respekt! (foto, video)

Neda nema tremu: Sva ova deca mi pokazuju respekt! (foto, video)

Mondo 01.03.2020
Neda Ukraden pred finale Beovizije samouverena! Neda Ukraden pred finale Beovizije samouverena! Srbija bira predstavnika na Eurosongu u Roterdamu! Posle dve polufinalne večeri i burnih reakcija, saznali smo imena svih finalista, i u nedelju uveče RTS… »

Vesti dana »