Povezane vesti
Za Gobeljića je derbi imao poseban značaj: Bilo bi idealno da smo pobedili
Mondo 02.03.2020
"Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde. "Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu u… »
Gobeljić: Morali smo da rešimo u prvom poluvremenu dok je Partizan bio uplašen
Mozzart sport 02.03.2020
„Tada smo bili izvanredni“, dodao je zamenik kapitena crveno-belih. Ne zbog rezultata, ali zbog vrednog jubileja Marko Gobeljić će pamtiti 162. večiti derbi. Zvezdin univerzalac i zamenik kapitena crveno-belih odigrao je 100. zvanični meč u crveno-belom… »
"Kako sam počeo: - odlično mi ide sada!" Gobeljić posle jubileja na derbiju: Kad se samo setim onog debija na Malti...
Sportal blic 02.03.2020
Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izjavio je da je velika čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu i da mu je jedini žao to jubilej nije obeležio pobedom u derbiju. Gobeljiću je derbi bio 61. meč u Superligi, postigao je i osam pogodaka, na… »
Vesti dana »
Stravična nesreća na mostu Beška: Kombi udario u oznaku radova na putu, sumnja se da ima povređenih, stvara se ogromna kolona na autoputu
Blic pre 29 minutajoš 40 povezanih
Fudbaleri BiH pobedili Katar za nokaut fazu SP, Švajcarska završila kao prva u grupi
RTV pre 19 minutajoš 27 povezanih
Slučaj "zvučni top": Advokatska komora Beograda i Više javno tužilaštvo u Beogradu u klinču
RTV pre 7 satijoš 43 povezane
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 7 satijoš 12 povezanih
Navala kakva se ne pamti: Čak pet kandidata se bori za jedno mesto na ovom fakultetu - evo koji je u pitanju
Telegraf pre 49 minutajoš 42 povezane