Povezane vesti
Za Gobeljića je derbi imao poseban značaj: Bilo bi idealno da smo pobedili
Mondo 02.03.2020
"Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde. "Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu u… »
Gobeljić: Morali smo da rešimo u prvom poluvremenu dok je Partizan bio uplašen
Mozzart sport 02.03.2020
„Tada smo bili izvanredni“, dodao je zamenik kapitena crveno-belih. Ne zbog rezultata, ali zbog vrednog jubileja Marko Gobeljić će pamtiti 162. večiti derbi. Zvezdin univerzalac i zamenik kapitena crveno-belih odigrao je 100. zvanični meč u crveno-belom… »
"Kako sam počeo: - odlično mi ide sada!" Gobeljić posle jubileja na derbiju: Kad se samo setim onog debija na Malti...
Sportal blic 02.03.2020
Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izjavio je da je velika čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu i da mu je jedini žao to jubilej nije obeležio pobedom u derbiju. Gobeljiću je derbi bio 61. meč u Superligi, postigao je i osam pogodaka, na… »
Vesti dana »
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 85 povezanih
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Beta pre 41 minutajoš 190 povezanih
Berlin se nada da će evropska pomoć Ukrajini biti isplaćena vrlo brzo
Radio 021 pre 21 minutajoš 24 povezane
Gabor Bodiš, novinar iz Budimpešte: MOL će i dalje biti zainteresovan za kupovinu NIS-a, budućnost zajedničkih projekata zavisi od umešanosti korupcije
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Poznato stanje devojke koja je povređena u nesreći kod Aleksinca: Lekari joj se bore za život
Telegraf pre 4 satijoš 28 povezanih