Povezane vesti
Za Gobeljića je derbi imao poseban značaj: Bilo bi idealno da smo pobedili
Mondo 02.03.2020
"Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde. "Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu… »
Gobeljić: Morali smo da rešimo u prvom poluvremenu dok je Partizan bio uplašen
Mozzart sport 02.03.2020
„Tada smo bili izvanredni“, dodao je zamenik kapitena crveno-belih. Ne zbog rezultata, ali zbog vrednog jubileja Marko Gobeljić će pamtiti 162. večiti derbi. Zvezdin univerzalac i zamenik kapitena crveno-belih odigrao je 100. zvanični meč u… »
"Kako sam počeo: - odlično mi ide sada!" Gobeljić posle jubileja na derbiju: Kad se samo setim onog debija na Malti...
Sportal blic 02.03.2020
Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izjavio je da je velika čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu i da mu je jedini žao to jubilej nije obeležio pobedom u derbiju. Gobeljiću je derbi bio 61. meč u Superligi, postigao je i osam… »
Vesti dana »
Beogradski studenti noćili u Inđiji, nastavljaju pešačenje ka Novom Sadu
BBC News pre 23 minutajoš 22 povezane
Čadež: Očekujem da trgovinska razmena sa Italijom premaši pet milijardi evra
Telegraf pre 29 minutajoš 12 povezanih
Studenti u blokadi prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put ka Novom Sadu
RTV pre 41 minutajoš 9 povezanih
Sudar aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu: Tramp krivi politiku raznolikosti
BBC News pre 41 minutajoš 10 povezanih
I kinezi stradali u avionu koji se sudario sa vojnim helikopterom SAD: Vlasti u Pekingu pozvale Vašington da "brzo utvrdi uzroke nesreće"
Kurir pre 41 minutajoš 10 povezanih