Povezane vesti
Za Gobeljića je derbi imao poseban značaj: Bilo bi idealno da smo pobedili
Mondo 02.03.2020
"Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde. "Kako sam počeo, odlično mi ide za sada", našalio se desni bek koji je u nedelju odigrao jubilarnu 100. utakmicu u… »
Gobeljić: Morali smo da rešimo u prvom poluvremenu dok je Partizan bio uplašen
Mozzart sport 02.03.2020
„Tada smo bili izvanredni“, dodao je zamenik kapitena crveno-belih. Ne zbog rezultata, ali zbog vrednog jubileja Marko Gobeljić će pamtiti 162. večiti derbi. Zvezdin univerzalac i zamenik kapitena crveno-belih odigrao je 100. zvanični meč u crveno-belom… »
"Kako sam počeo: - odlično mi ide sada!" Gobeljić posle jubileja na derbiju: Kad se samo setim onog debija na Malti...
Sportal blic 02.03.2020
Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izjavio je da je velika čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu i da mu je jedini žao to jubilej nije obeležio pobedom u derbiju. Gobeljiću je derbi bio 61. meč u Superligi, postigao je i osam pogodaka, na… »
Vesti dana »

Putin pozvao na dijalog nakon što je Tramp odložio njihov sastanak
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih

Krunić surovo iskren: Treba da nas bude sramota (video)
Sportski žurnal pre 10 minutajoš 61 povezana

Nba liga se oglasila zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao planetu! Čuveni košarkaš "pao" zbog klađenja, policija sada ima pune ruke posla!
Kurir pre 41 minutajoš 31 povezana

Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih