Повезане вести
За Гобељића је дерби имао посебан значај: Било би идеално да смо победили
Мондо 02.03.2020
"Како сам почео, одлично ми иде за сада", нашалио се десни бек који је у недељу одиграо јубиларну 100. утакмицу у дресу Црвене звезде. "Како сам почео, одлично ми иде за сада", нашалио се десни бек који је у недељу одиграо… »
Гобељић: Морали смо да решимо у првом полувремену док је Партизан био уплашен
Моззарт спорт 02.03.2020
„Тада смо били изванредни“, додао је заменик капитена црвено-белих. Не због резултата, али због вредног јубилеја Марко Гобељић ће памтити 162. вечити дерби. Звездин универзалац и заменик капитена црвено-белих одиграо је 100… »
"Како сам почео: - одлично ми иде сада!" Гобељић после јубилеја на дербију: Кад се само сетим оног дебија на Малти...
Спортал блиц 02.03.2020
Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић изјавио је да је велика част одиграти 100 утакмица у црвено-белом дресу и да му је једини жао то јубилеј није обележио победом у дербију. Гобељићу је дерби био 61. меч у Суперлиги, постигао… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 1 сатјош 1 повезана