Povezane vesti
Posle 15 godina nova operaciona sala na VMA
Dnevnik 02.03.2020
BEOGRAD: U Centru za dnevnu hirurgiju Poliklinike Vojnomedicinske akademije posle 15 godina od osnivanja, otvorena je nova operaciona sala i renovirane su postojeće prostorije. "Vojno zdravstvo brine o svima kojima je pomoć potrebna. U vojnom zdravstvu… »
VMA dobio novu operacionu salu nakon 15 godina
RTS 02.03.2020
U Centru za dnevnu hirurgiju Poliklinike Vojnomedicinske akademije posle 15 godina od osnivanja, otvorena je nova operaciona sala i renovirane su postojeće prostorije. Centar za dnevnu hirurgiju VMA namenjen je kraćim operacijama iz različitih… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 13 minutajoš 13 povezanih
Rhmz izdao upozorenje: Ovi delovi Srbije će biti na udaru grmljavine, grada i olujnog vetra
Mondo pre 48 minutajoš 9 povezanih
Nove tenzije na Bliskom istoku: Evropska aviokompanija obustavila letove ka Dubaiju i Rijadu
Mondo pre 13 minutajoš 8 povezanih