Povezane vesti
Ruskinja na čijoj je žurci troje ljudi umrlo zbog suvog leda u bazenu: Ćerka me stalno pita "gde je moj tata?", ne znam šta…
Blic 02.03.2020
Niko nije očekivao da će se proslava rođendana blogerke iz Moskve pretvoriti u tragediju, kad je njen muž doneo specijalno iznenađenje. Valentin Didenko (32) doneo je 25 kilograma suvog leda, što je ugljen-dioksid u čvrstom stanju – i usuo ga u… »
Ruska blogerka ostala bez muža, luda rođendanska proslava se pretvorila u horor: Ćerka me pita gde je njen tatica video
Kurir 02.03.2020
Ruska blogerka Ekaterina Didenko koju na Instagramu prati 1,3 miliona ljudi planirala je da ludo proslavi svoj 29. rođendan, međutim, slavlje se pretvorilo u tragediju nakon što je njen muž odlučio da sipa 30-ak kilograma suvog leda u bazen. Suvi led… »
Vesti dana »
(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom
Blic pre 26 minutajoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a
RTV pre 20 minutajoš 6 povezanih
Putin potpisao novi zakon: Ukida dugove do 92.000 evra za vojnike koji odluče da se bore u Ukrajini, odnosiće se na posebnu kategoriju ljudi
Kurir pre 44 minutajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Košarkaši Denvera pobedili LA Lejkerse, Jokić zabeležio 34 poena i 13 skokova
Politika pre 44 minutajoš 6 povezanih