Povezane vesti
Ruskinja na čijoj je žurci troje ljudi umrlo zbog suvog leda u bazenu: Ćerka me stalno pita "gde je moj tata?", ne znam šta da…
Blic 02.03.2020
Niko nije očekivao da će se proslava rođendana blogerke iz Moskve pretvoriti u tragediju, kad je njen muž doneo specijalno iznenađenje. Valentin Didenko (32) doneo je 25 kilograma suvog leda, što je ugljen-dioksid u čvrstom stanju – i usuo ga u bazen da… »
Ruska blogerka ostala bez muža, luda rođendanska proslava se pretvorila u horor: Ćerka me pita gde je njen tatica video
Kurir 02.03.2020
Ruska blogerka Ekaterina Didenko koju na Instagramu prati 1,3 miliona ljudi planirala je da ludo proslavi svoj 29. rođendan, međutim, slavlje se pretvorilo u tragediju nakon što je njen muž odlučio da sipa 30-ak kilograma suvog leda u bazen. Suvi led je… »
Vesti dana »
Tri zemljotresa za nešto više od dva sata u komšiluku: Najjači bio 3,6 stepeni, treslo se tokom noći
NIN pre 36 minutajoš 43 povezane
Požar na Stolovima i dalje nije lokalizovan, gašenje ometaju vetar i nepristupačan teren
N1 Info pre 16 minutajoš 15 povezanih
AMSS: Jak intenzitet saobraćaja na svim glavnim putevima, još jedna velika smena turista
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih
Vrućina se pojačava, temperatura ide do 37 stepeni: RHMZ najavio nagli preokret i zahlađenje
NIN pre 47 minutajoš 11 povezanih
Lokalizovan požar na Dugom otoku; Na terenu bilo oko 100 vatrogasaca, angažovana dva kanadera VIDEO
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih