Povezane vesti
Ruskinja na čijoj je žurci troje ljudi umrlo zbog suvog leda u bazenu: Ćerka me stalno pita "gde je moj tata?", ne znam šta da…
Blic 02.03.2020
Niko nije očekivao da će se proslava rođendana blogerke iz Moskve pretvoriti u tragediju, kad je njen muž doneo specijalno iznenađenje. Valentin Didenko (32) doneo je 25 kilograma suvog leda, što je ugljen-dioksid u čvrstom stanju – i usuo ga u bazen da… »
Ruska blogerka ostala bez muža, luda rođendanska proslava se pretvorila u horor: Ćerka me pita gde je njen tatica video
Kurir 02.03.2020
Ruska blogerka Ekaterina Didenko koju na Instagramu prati 1,3 miliona ljudi planirala je da ludo proslavi svoj 29. rođendan, međutim, slavlje se pretvorilo u tragediju nakon što je njen muž odlučio da sipa 30-ak kilograma suvog leda u bazen. Suvi led je… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 26 povezanih

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 10 minutajoš 16 povezanih

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 1 satjoš 63 povezane

Pregovori o minimalnoj ceni rada za 2026. godinu počinju danas
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih