Повезане вести

Ајакс прошле сезоне био хит, сад је у великој кризи, Тадић љут на све

Ајакс прошле сезоне био хит, сад је у великој кризи, Тадић љут на све

Спортски журнал 02.03.2020
У мегдану две првопласиране екипе, АЗ је славио против Ајакса у сред Амстердама (2:0), па су тренутно други само због слабије гол разлике. Треба имати у виду да су Копаљници још и добро прошли, пошто је њихов голман Онана… »
Тадић: Љут сам, укључен је аларм

Тадић: Љут сам, укључен је аларм

Н1 Инфо 02.03.2020
Фудбалер Ајакса Душан Тадић није задовољан игром коју пружа његов тим ове сезоне. Фудбалери АЗ Алкмара у дербију 25. кола победили су Ајакс у Амстердаму резултатом 2:0 и на врху табеле изједначили се са Копљаницима са 53 бода… »
Ајакс у кризи, Тадић на мети навијача: Србин љут на саиграче!

Ајакс у кризи, Тадић на мети навијача: Србин љут на саиграче!

Вести онлине 02.03.2020
Фудбалери Ајакса елиминисани су из Лиге Европе од Хетафеа, а ове недеље су изгубили дерби на свом терену од АЗ Алкмара (0:2). Лоши резултати не задовољавају никага у редовима популарних Копљаника, па тако највише критике трпи… »
„Љут сам на себе, ово је болно” Душану Тадићу се десило нешто што до скоро нико није могао ни да замисли да ће га снаћи…

„Љут сам на себе, ово је болно” Душану Тадићу се десило нешто што до скоро нико није могао ни да замисли да ће га снаћи…

Спортал блиц 02.03.2020
Фудбалери Ајакса доживели су пораз у 24. колу холандског првенства и тако су озбиљно угрозили прво место, пошто је АЗ који је славио у Амстердаму са 2:0, изједначен по броју бодова на лидерској позицији. , репрезентативац Србије… »

Вести дана »