Povezane vesti
Luna ušla u Zadrugu! Ukućanima nije bilo dobro, a onda je palo prvo prepucavanje sa Markom
Telegraf 02.03.2020
- Ne pada mi na pamet da pravim cirkus. Stvarno me ne zanima. Došla sam u miru i tako ću se ponašati - rekla je Luna Marku. Luna Đogani ušla je prethodne noći u Zadrugu 3, belom limuzinom, dok je na razglasu išla njena pesma "U ljubavi luda". Đoganijeva… »
"Ranjena nisi trebala da ulaziš!" Gagi surov prema Luni dok je pričala o osećanjima prema Marku
Telegraf 02.03.2020
- Problem je što on nema emociju koju sam ja mislila da ima. Mislila sam da on ima nešto jače prema meni - jadala se Luna. Iako je govorila kako neće ponovo ući u Zadrugu 3, Luna Đogani je demantovala sebe sinoćnim ulaskom u rijaliti, a najviše vremena… »
"Nije trebalo da dolazis!" Gagi osudio Lunu zbog ponašanja prema Miljkoviću! (video)
Alo 02.03.2020
"Napravićeš mi problem!" Luna Đogani se danas sukobila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, kome je sasula u lice stvari koje joj smetaju. Njen otac Gagi Đogani joj je zamerio na ponašanju prema njegovom drugu Miljkoviću, pa se uplašio da će morati da… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana