Povezane vesti

Luna ušla u Zadrugu! Ukućanima nije bilo dobro, a onda je palo prvo prepucavanje sa Markom

Luna ušla u Zadrugu! Ukućanima nije bilo dobro, a onda je palo prvo prepucavanje sa Markom

Telegraf 02.03.2020
- Ne pada mi na pamet da pravim cirkus. Stvarno me ne zanima. Došla sam u miru i tako ću se ponašati - rekla je Luna Marku. Luna Đogani ušla je prethodne noći u Zadrugu 3, belom limuzinom, dok je na razglasu išla njena pesma "U ljubavi luda"… »
"Ranjena nisi trebala da ulaziš!" Gagi surov prema Luni dok je pričala o osećanjima prema Marku

"Ranjena nisi trebala da ulaziš!" Gagi surov prema Luni dok je pričala o osećanjima prema Marku

Telegraf 02.03.2020
- Problem je što on nema emociju koju sam ja mislila da ima. Mislila sam da on ima nešto jače prema meni - jadala se Luna. Iako je govorila kako neće ponovo ući u Zadrugu 3, Luna Đogani je demantovala sebe sinoćnim ulaskom u rijaliti, a najviše… »
"Nije trebalo da dolazis!" Gagi osudio Lunu zbog ponašanja prema Miljkoviću! (video)

"Nije trebalo da dolazis!" Gagi osudio Lunu zbog ponašanja prema Miljkoviću! (video)

Alo 02.03.2020
"Napravićeš mi problem!" Luna Đogani se danas sukobila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, kome je sasula u lice stvari koje joj smetaju. Njen otac Gagi Đogani joj je zamerio na ponašanju prema njegovom drugu Miljkoviću, pa se uplašio da će… »

Vesti dana »