Povezane vesti
Luna ušla u Zadrugu! Ukućanima nije bilo dobro, a onda je palo prvo prepucavanje sa Markom
Telegraf 02.03.2020
- Ne pada mi na pamet da pravim cirkus. Stvarno me ne zanima. Došla sam u miru i tako ću se ponašati - rekla je Luna Marku. Luna Đogani ušla je prethodne noći u Zadrugu 3, belom limuzinom, dok je na razglasu išla njena pesma "U ljubavi luda". Đoganijeva… »
"Ranjena nisi trebala da ulaziš!" Gagi surov prema Luni dok je pričala o osećanjima prema Marku
Telegraf 02.03.2020
- Problem je što on nema emociju koju sam ja mislila da ima. Mislila sam da on ima nešto jače prema meni - jadala se Luna. Iako je govorila kako neće ponovo ući u Zadrugu 3, Luna Đogani je demantovala sebe sinoćnim ulaskom u rijaliti, a najviše vremena… »
"Nije trebalo da dolazis!" Gagi osudio Lunu zbog ponašanja prema Miljkoviću! (video)
Alo 02.03.2020
"Napravićeš mi problem!" Luna Đogani se danas sukobila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, kome je sasula u lice stvari koje joj smetaju. Njen otac Gagi Đogani joj je zamerio na ponašanju prema njegovom drugu Miljkoviću, pa se uplašio da će morati da… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8": Imao više glasova od Pece i osvojio 20.000 evra (video)
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Vojna Parada u Americi: Trampovo "demonstriranje moći" u senci masovnih protesta širom zemlje: Policija na konjima jurišala na okupljene i tukla ih palicama (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 5 satijoš 1 povezana