Povezane vesti
Đurđević: U Srbiji se godišnje emituje toliko ugljen-dioksida, kao da svake godine izgori šuma površine Afrike
Radio 021 03.03.2020
U Srbije se godišnje emituje toliko ugljen-dioksida kao da svake godine izgori šuma površine Afrike, izjavio je Vladimir Đurđević sa Instituta za meteorologiju Fizičkog fakulteta u Beogradu. Na skupu u Naučnom klubu Centra za promociju nauke, u… »
Klimatske promene ogolele problem zagađenja vazduha
Danas 03.03.2020
Skup u okviru projekta TeRRIFICA održan u Naučnom klubu Centra za promociju nauke Zagađenje vazduha nije nastalo zbog klimatskih promena, već su klimatske promene te koje su ogolele problem zagađenja vazduha. Ova zima je bila dobar primer toga, zbog… »
Vesti dana »

"Pitaj boga šta pumpaju, osim što nerviraju građane" Kolaps zbog blokade na Brankovom mostu, novi 3-časovni teror, narod se pita dokle više! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane

Trampovi ljudi na saslušanju zbog afere "Signal": "Nema ratnih planova, nema opasnosti, nema poverljivih informacija" (video, foto)
Kurir pre 53 minutajoš 35 povezanih

Još tri osobe preminule nakon povreda u požaru u domu za stare kod Beograda
Slobodna Evropa pre 9 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane