Povezane vesti
Mladićeva odbrana traži pauzu u suđenju Darko Mladić: Rekao sam da se stanje komplikuje, ne daju nam zdravstvene papire!
Kurir 03.03.2020
Sin bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Darko Mladić izjavio je danas da je odbrana Ratka Malića u petak podnela podnesak kojim traži pauzu u procesu pred Haškim tribunalom dok se ne utvrdi njegovo stanje i sposobnost da učestvuje dalje u sudskom… »
Darko Mladić: Moj otac mora na operaciju
RTS 03.03.2020
Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić mora biti podvrgnut operaciji debelog creva, potvrdio je za "Sputnjik" njegov sin Darko Mladić navodeći da odbrana zahteva pauzu u procesu pred Haškim tribunalom. Darko Mladić je rekao da se… »
Vesti dana »
Akcija MUP-a u Vranju: Uhapšen muškarac iz Prištine zbog nedozvoljene trgovine suplementima
Euronews pre 59 minutajoš 38 povezanih
Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu ubijenom ajatolahu Aliju Hamneiju
Beta pre 2 satajoš 68 povezanih
Tramp na proslavi 250 godina SAD nabrajao nagrade države, pa se požalio da je on nije dobio: "Rešio sam osam ratova a za mene nema Nobela. Zašto?" (foto)
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
"Svaka čast, mladi majstori": Srbija u finalu Mundobasketa, Sale Đorđević oduševljen reprezentacijom
Mondo pre 24 minutajoš 37 povezanih
Bio je 3. teniser sveta, pre par dana bio nadomak ispadanja iz 200, sada je glavna senzacija Vimbldona
Telegraf pre 39 minutajoš 24 povezane