Povezane vesti
Rasizam i ksenofobija: Obradović huška protiv migranata, traži ukidanje demokratije i uvođenje vojno-policijske diktature
Srbija danas 03.03.2020
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović danas se javno založio za ukidanje demokratije u Srbiji j zavođenje vojno-policijske diktature. Obradović je u Skupštini Srbije izjavio da bi vojska i policija trebalo da preuzmu vlast u Srbiji i zaštite granice… »
Obradović: Jedina ispravna izbeglička politika je ona koju upražnjavaju zemlje Višegradske grupe
Beta video 03.03.2020
BEOGRAD - “Sve zemlje na balkanskoj izbegličkoj ruti zatvaraju svoje granice ali to Vučić ne želi da uradi u Srbiji, već su njene granice najotvorenije za protivzakonit, nelegalan ulazak. Mi treba da radimo ono što i zemlje Višegradske grupe koje strogo… »
Vesti dana »

"Dart Đoković": Neobičan autfit Novaka na Ju-Es openu privukao veliku pažnju
Kurir pre 9 minutajoš 37 povezanih

Đoković: Još uvek imam želju da se borim, moram biti zahvalan na sjajnoj karijeri
RTS pre 2 satajoš 34 povezane

Vraćaju se paklene vrućine, uskoro +40: Prognoza RHMZ-a do kraja avgusta
Mondo pre 34 minutajoš 16 povezanih

Uživo kiša dronova se sručila na sumi Masovni napad ruske vojske usred noći, Ukrajina vratila jednu teritoriju
Alo pre 24 minutajoš 13 povezanih

"Varao je Olju sa mnom" Ana iznela sav prljav veš, skandal se nastavlja: Olja o njoj pričala ovo "Pretila mi"
Telegraf pre 44 minutajoš 13 povezanih