Повезане вести
Вучић одговорио Милановићу: Ја не пребројавам крвна зрнца гласача
Политика 04.03.2020
Не знам како је ко на бирачком месту гласао. Али, сам сигуран да је велики број Хрвата гласао за мене и СНС, у највећим хрватским местима у којима је победио СНС и то на локалним изборима, где нам је супротстављена била њихова… »
Вучић одговорио Милановићу: Ја не пребројавам крвна зрнца, али за мене гласају и Хрвати
Данас 04.03.2020
Председник Србије Александар Вучић поручио је новом хрватском председнику Зорану Милановићу да није пробројавао крвна зрнца ко за њега гласа, али је сигуран да је гласао и велики број Хрвата. „Може слободно да ме пита да ли су… »
Милановић: Да ли је за Вучића икад гласао неки Хрват?
Блиц 03.03.2020
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је да је на недавним изборима за њега гласао значајан број припадника српске мањине у Хрватској и упутио питање српском колеги Александру Вучићу да ли је за њега "икад неки Хрват… »
Милановић: Засад не планирам посету Србији, али ни да јој стварам проблеме
Данас 03.03.2020
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је вечерас да засад не планира посету Београду, али ни да ствара проблеме Србији. „Немам никакав план да Србији пакостим и радим проблеме. Нисам никад ни имао. Моја политичка каријера… »
Вести дана »
Хрватска: Три мигранта погинула у превртању чамца у Сави у Славонском Броду, осам спашено
РТВ пре 36 минутајош 16 повезаних
Спарси преко Лејкерса до полуфинала НБА купа, Оклахома убедљива против Санса
РТВ пре 1 сатјош 22 повезане
Масовни украјински напад, седам сати пакла у Москви! Затворени сви главни аеродроми, огласио се градоначелник Собјањин, удари и на друге делове Русије (видео)
Курир пре 51 минутајош 18 повезаних
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 1 сатјош 18 повезаних