Povezane vesti

Vremenska prognoza - 5. mart

Vremenska prognoza - 5. mart

RTS 04.03.2020
U većem delu zemlje biće pretežno sunčano i malo toplije. Tokom dana od 10 do 14 stepeni. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 05.03.2020. Četvrtak: U većem delu ujutro po kotlina kratkotrajna magla, u… »
Sutra sunčano

Sutra sunčano

Radio 021 04.03.2020
U Novom Sadu nakon jutra sa više oblačnosti, tokom dana sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, krajem dana vetar u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 12°C. U toku noći naoblačenje. U petak umereno… »
Danas hladno sa kišom, uveče prestanak padavina

Danas hladno sa kišom, uveče prestanak padavina

Novi magazin 04.03.2020
U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije vreme s kišom, dok će posle podne i uveče padavine prestati, saopštio je RHMZ. Više padavina očekuje se u Pomoravlju, na istoku i jugoistoku zemlje. Duvaće slab i umeren, u Vojvodini i na istoku povremeno… »
Zahlađenje s kišom

Zahlađenje s kišom

Dnevnik 04.03.2020
NOVI SAD: Hladnije s kišom. Krajem dana kiša prestaje. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 8 stepeni. VOJVODINA: Zahlađenje s kišom. Jutro će biti toplije od popodneva i večeri. Po… »
Naoblačenje s kišom

Naoblačenje s kišom

Dnevnik 04.03.2020
NOVI SAD: Naoblačenje s kišom i zahlađenje. Uveče je moguća susnežica. Vetar ujutru južni, a popodne u skretanju na pojačan severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 10 stepeni. VOJVODINA: Naoblačenje s kišom i… »

Vesti dana »