Повезане вести

Јеца нерасположена, Цеца са осмехом: Светлана Ражнатовић и Јелена Карлеуша састале се данас на суду, у рукама имале исту торбу…

Јеца нерасположена, Цеца са осмехом: Светлана Ражнатовић и Јелена Карлеуша састале се данас на суду, у рукама имале исту торбу…

Вечерње новости 04.03.2020
Карлеуша је стигла у суд несто пре 13 часова, када је рочиште и било заказано. Певачица је била у браон капуту и чизмама на штиклу у истој боји, док је на глави имала мараму и наочаре за сунце. Јелена Карлеуша (41) и Цеца… »
Обе у рукама носе исту ствар: Цеца и Јелена Карлеуша се појавиле на суђењу и један детаљ је одмах привукао пажњу (видео)

Обе у рукама носе исту ствар: Цеца и Јелена Карлеуша се појавиле на суђењу и један детаљ је одмах привукао пажњу (видео)

Блиц 04.03.2020
Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша данас су се појавиле на суђењу у Другом основном суду у Београду, а том приликом обе су понеле исти модни детаљ. Цеца је Јелену тужила поводом тврдњи једном дневном листу да иза убиства Зорана… »
Цеца стигла на суд! Певачице се туже се због изјаве о убиству! Ово је изречено у судници!

Цеца стигла на суд! Певачице се туже се због изјаве о убиству! Ово је изречено у судници!

Курир 04.03.2020
Светлана Цеца Ражнатовић стигла је у Други основни суд у Катанићевој улици. Она се појавила сва у белом, расположена и насмејана, али није хтела да даје изјаве. Светлану ће дати исказ због изјаве да "психички стабилна особа не… »
Очи у очи: Цеца и Карлеуша се ће данас срести, ево шта је разлог

Очи у очи: Цеца и Карлеуша се ће данас срести, ево шта је разлог

Блиц 04.03.2020
Певачице Светлана Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша срешће се данас у 13 часова на суду. Цеца је Јелену тужила поводом тврдњи једном дневном листу да иза убиства Зорана Давидовића Ћанде стоји Ражнатовићева, а након тога је ЈК… »
Цеца о суђењу са ЈК: "Ако ми неко угрози породицу, укаља част, а ја морам да се правдам за одвратности... та особа не може…

Цеца о суђењу са ЈК: "Ако ми неко угрози породицу, укаља част, а ја морам да се правдам за одвратности... та особа не може…

Блиц 04.03.2020
Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша данас су се појавиле на суђењу у Другом основном суду у Београду. Цеца је Јелену тужила поводом тврдњи једном дневном листу да иза убиства Зорана Давидовића Ћанде стоји Ражнатовићева, а након… »

Вести дана »