Повезане вести

Ја овде седим и носим качкет, не знам то: Клоп је кратким одговором осрамотио новинара!

Ја овде седим и носим качкет, не знам то: Клоп је кратким одговором осрамотио новинара!

Хот спорт 04.03.2020
Још једном је Јирген Клоп успео да одушеви јавност, овог пута колетарална штета био је један новинар. Ливерпул је поражен у ФА купу од Челсија, након тога на обавезној конференцији за медије Клоп је добио питање коме можда није… »
Клопу досадила питања о корона вирусу: Зашто је битно шта познате личности мисле, зар није важније да чујемо реч стручњака?…

Клопу досадила питања о корона вирусу: Зашто је битно шта познате личности мисле, зар није важније да чујемо реч стручњака?…

Вечерње новости 04.03.2020
Зашто је битно шта познате личности имају да кажу на неку тако озбиљну тему. Зашто би људи који не знају ама баш ништа о томе причали о томе - пита се Немац. Ливерпул је испао из ФА купа после пораза од Челсија, али… »
Клоп се баш изнервирао! "Шта ја знам о томе, зашто је моје мишљење важно?!" /видео/

Клоп се баш изнервирао! "Шта ја знам о томе, зашто је моје мишљење важно?!" /видео/

Спортал блиц 04.03.2020
Тренер фудбалера Ливерпула, Јирген Клоп, прилично се изнервирао на конференцији за штампу. Међутим, разлог за нервозу није био други узастопни пораз, овога пута , што је био трећи изгубљени меч у последња четири наступа, уз… »
Клоп реално: Примамо превише голова, никоме не треба да буде жао због нас, ово нема везе са судбином

Клоп реално: Примамо превише голова, никоме не треба да буде жао због нас, ово нема везе са судбином

Моззарт спорт 04.03.2020
“Политика? Корона вирус? Зашто мене питате? Ја овде седим, носим качкет и имам лоше неговану браду”. Ливерпул се ове сезоне поздравио са триплом круном, Челси му је дошао главе у ФА Купу. После пораза од Атлетико Мадрида у Лиги… »
ФА куп: Челси елиминисао Ливерпул, Клопова машинерија у кризи

ФА куп: Челси елиминисао Ливерпул, Клопова машинерија у кризи

Вечерње новости 03.03.2020
Фудбалери Челсија победом против Ливерпула на Стамфорд Бриџу резултатом 2:0 пласирали су се у четвртфинале енглеског ФА купа. Фудбалери Челсија победом против Ливерпула на Стамфорд Бриџу резултатом 2:0 пласирали су се у… »

Вести дана »