Povezane vesti
Potresno svedočenje žene koja je preživela horor u logoru!
Alo 04.03.2020
Hrvatska vojska me je zarobila 1992. u Sisku. Odveli su me u ratni logor Kerestinec. Tri i po meseca konstantno su me psihički, fizički i seksualno zlostavljali pripadnici HV”, opisala je na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu žena koja je tužbom od… »
Hrvatski vojnici su me pržili strujom i silovali svako veče! Jezivo svedočenje žene koja je preživela horor u logoru!
Kurir 04.03.2020
Hrvatska vojska me je zarobila 1992. u Sisku. Odveli su me u ratni logor Kerestinec. Tri i po meseca konstantno su me psihički, fizički i seksualno zlostavljali pripadnici HV”, opisala je na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu žena koja je tužbom od… »
Hrvatski vojnici su mesecima silovali i mučili ženu, 28 godina kasnije sud joj daje 6.000 evra
Telegraf 04.03.2020
Zbog zločina počinjenih u logoru u Kerestincu još 2017. pravosnažno su osuđeni Stjepan Klarić, zapovednik Konačišta ratnih zarobljenika koje se prvo nalazilo u Zagrebu u Gajevoj ulici, a zatim u kasarni Kesestinec, te nekoliko njegovih podređenih, Dražen… »
Vesti dana »
Ko je Fani zbog koje je uhapšeni Kerum ostavio ženu? Uz njega je bila tokom svih kriza, a danas upravlja višemilionskom imperijom, imaju troje dece! (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 28 povezanih
SAD izvele snažan talas udara na Iran, Jordan oborio pet iranskih raketa
RTS pre 47 minutajoš 29 povezanih
Gornji Milanovac izdao upozorenje! Ovo su hitne mere usled toplotnog talasa
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
Macut o izglasavanju poverenja: Signal da Vlada treba da nastavi ovim tempom
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Tragedija u Grčkoj: Tri vatrogasca poginula u požarima, Krit zahvaćen vatrenom stihijom
Vreme pre 1 satjoš 18 povezanih