Povezane vesti
Potresno svedočenje žene koja je preživela horor u logoru!
Alo 04.03.2020
Hrvatska vojska me je zarobila 1992. u Sisku. Odveli su me u ratni logor Kerestinec. Tri i po meseca konstantno su me psihički, fizički i seksualno zlostavljali pripadnici HV”, opisala je na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu žena koja je tužbom od… »
Hrvatski vojnici su me pržili strujom i silovali svako veče! Jezivo svedočenje žene koja je preživela horor u logoru!
Kurir 04.03.2020
Hrvatska vojska me je zarobila 1992. u Sisku. Odveli su me u ratni logor Kerestinec. Tri i po meseca konstantno su me psihički, fizički i seksualno zlostavljali pripadnici HV”, opisala je na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu žena koja je tužbom od… »
Hrvatski vojnici su mesecima silovali i mučili ženu, 28 godina kasnije sud joj daje 6.000 evra
Telegraf 04.03.2020
Zbog zločina počinjenih u logoru u Kerestincu još 2017. pravosnažno su osuđeni Stjepan Klarić, zapovednik Konačišta ratnih zarobljenika koje se prvo nalazilo u Zagrebu u Gajevoj ulici, a zatim u kasarni Kesestinec, te nekoliko njegovih podređenih, Dražen… »
Vesti dana »
U istočnoj Srbiji sneg, u Banatu, Pomoravlju i Beogradu udari košave do 100 kilometara na čas
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Fenomenalno: Zaigrao Nikola Topić i odmah je počeo da deli asistencije (VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 19 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u saobraćajnim nezgodama u Beogradu
Beta pre 31 minutajoš 14 povezanih
TS: Srbija pala na 116. mesto na Indeksu percepcije korupcije, najgori rezultat u poslednje dve decenije
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih
U Nišu podneto 45.000 prijava za legalizaciju bespravnih objekata po programu „Svoj na svome“
Danas pre 21 minutajoš 8 povezanih