Повезане вести
Потресно сведочење жене која је преживела хорор у логору!
Ало 04.03.2020
Хрватска војска ме је заробила 1992. у Сиску. Одвели су ме у ратни логор Керестинец. Три и по месеца константно су ме психички, физички и сексуално злостављали припадници ХВ”, описала је на Општинском грађанском суду у Загребу… »
Хрватски војници су ме пржили струјом и силовали свако вече! Језиво сведочење жене која је преживела хорор у логору!
Курир 04.03.2020
Хрватска војска ме је заробила 1992. у Сиску. Одвели су ме у ратни логор Керестинец. Три и по месеца константно су ме психички, физички и сексуално злостављали припадници ХВ”, описала је на Општинском грађанском суду у Загребу… »
Хрватски војници су месецима силовали и мучили жену, 28 година касније суд јој даје 6.000 евра
Телеграф 04.03.2020
Због злочина почињених у логору у Керестинцу још 2017. правоснажно су осуђени Стјепан Кларић, заповедник Коначишта ратних заробљеника које се прво налазило у Загребу у Гајевој улици, а затим у касарни Кесестинец, те неколико… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 37 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 12 минутајош 1 повезана
(Видео) Драма у свемиру: Изгубљен сигнал са летелицом која кружи око Марса, огласила се НАСА
Блиц пре 2 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана