Повезане вести

Вучић дао налог: Херметички затварамо границе ако буде најезде миграната Војска, МУП и БИА добили стриктне наредбе!

Вучић дао налог: Херметички затварамо границе ако буде најезде миграната Војска, МУП и БИА добили стриктне наредбе!

Курир 05.03.2020
Председник Србије Александар Вучић дао је налог војсци, полицији и Безбедносно-информативној агенцији да готово херметички затворе нашу границу према Северној Македонији, уколико би дошло до најезде миграната који већ данима… »
На границама Балкана више од 130.000 миграната, а ево колико их сада има у Србији

На границама Балкана више од 130.000 миграната, а ево колико их сада има у Србији

Блиц 05.03.2020
Више од 130.000 миграната у овом тренутку иде ка граници Турске и Грчке, а Србија ће, уколико буде потребе, умети да заштити своје границе и територију од миграната и у томе ће се водити искључиво интересима националне… »
ФОТО: Постављен камен темељац за фабрику чоколаде у Новом Саду

ФОТО: Постављен камен темељац за фабрику чоколаде у Новом Саду

Мој Нови Сад 05.03.2020
Председник Републике Србије Александар Вучић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовали су постављању камена темељца поводом изградње фабрике "Барри Цаллебаут", водећег светског произвођача висококвалитетних… »
Вучић: Можемо да затворимо границу, али нема разлога за страх од миграната

Вучић: Можемо да затворимо границу, али нема разлога за страх од миграната

Н1 Инфо 05.03.2020
Председник Александар Вучић поновио је да Србија неће бити "паркинг за мигранте" и да ће бити способна да у потпуности затвори своју границу ако затреба, али и додао да то у овом тренутку није потребно и да људи немају разлога… »
Вучић: Вашингтон апсолутно озбиљан у настојању да Приштина укине таксе

Вучић: Вашингтон апсолутно озбиљан у настојању да Приштина укине таксе

Нови магазин 05.03.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Вашингтон "апсолутно озбиљан" у настојању да Приштина укине таксе на српску робу. "Тај притисак ће се наставити", рекао је Вучић, који је присуствовао свечаном… »
Вучић у нс: Навикао сам ја на оркестрирану кампању! О Приштини: Њима признање а ми ништа? Ништа од тога! Видео

Вучић у нс: Навикао сам ја на оркестрирану кампању! О Приштини: Њима признање а ми ништа? Ништа од тога! Видео

Курир 05.03.2020
НОВИ САД - Свима треба да буде јасно, Србија никакав паркинг за мигранте неће бити! Ако буде требало, ми смо у стању нашу границу да затворимо, али ми и даље никаквог проблема немамо... Стално живимо у неком имагинарном страху… »
Председник: Чуваћемо границе, нема разлога за страх

Председник: Чуваћемо границе, нема разлога за страх

РТВ 05.03.2020
НОВИ САД - Србија је спремна у сваком тренутку да сачува националну безбедност и гарантује сигурност грађанима и у условима мигрантске кризе, али у Србији нема места фашистичкој политици и изјавама, рекао је председник Александар… »
Вучић: Србија неће бити паркинг за мигранте, ако затреба затворићемо границу

Вучић: Србија неће бити паркинг за мигранте, ако затреба затворићемо границу

Данас 05.03.2020
Председник Александар Вучић поновио је данас да Србија неће бити „паркинг за мигранте“ и да ће бити способна да у потпуности затвори своју границу ако затреба, али и додао да то у овом тренутку није потребно и да људи немају… »
Вучић о мигранској кризи: "Ако буде потребе, затворићемо границе, никако нећемо дозволити..."

Вучић о мигранској кризи: "Ако буде потребе, затворићемо границе, никако нећемо дозволити..."

Србија данас 05.03.2020
Он је то изјавио после отварања фабрике чоколаде. Председник Србије Александар Вучић присуствује данас свечаном постављању камена темељца за изградњу нове фабрике, у Новом Саду, компаније "Бари Калебаут" (Барри Цаллебаут)… »
Вучић о мигрансткој кризи: Ако буде потребе, затворићемо наше границе

Вучић о мигрансткој кризи: Ако буде потребе, затворићемо наше границе

Блиц 05.03.2020
Шта год да буде у нашој земљи, никада нећу прихватити и борићу се против фашистичких изјава у нашем друштву. Такође, Србија неће бити паркинг за мигранте, каже председник Србије Александар Вучић. - Предузимаћемо мере. Ми смо… »

Вести дана »