Повезане вести
Ђилас: Хапсите мене, не моје сараднике; Весић одговара: Прошло је време кад су политичари хапсили
Блиц 05.03.2020
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас рекао је данас испред Председништва обраћајући се председнику Вучићу да је Апелациони суд по други пут поништио оптужницу против 11 људи због својевремене реконструкције… »
Ђилас: Вучићу дошао сам да ти кажем да престанеш да хапсиш моје сараднике, заустави се (ВИДЕО)
Бета 05.03.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Дјилас поручио је данас председнику Србије Александру Вучићу, испред зграде Председништва, да престане да "малтретира, хапси и уништава живот људима само зато што су у неком тренутку… »
Дјилас: Вучићу дошао сам да ти кажем да се престанеш да хапсиш моје сараднике, заустави се
Бета видео 05.03.2020
БЕОГРАД - Председник Странке слободе и правде Драган Дјилас поручио је данас председнику Србије Александру Вучићу, испред зграде Председништва, да престане да ``малтретира, хапси и уништава живот људима само зато што су у неком… »
Једини начин да му се ``директно обрати``
Бета видео 05.03.2020
БЕОГРАД -``Ја сам данас дошао овде да ти кажем доста. Ако имаш мало храбрости, ако ниси кукавица, ево ја сам ту, ако треба да хапсиш - хапси, да видимо о чему се ради``, рекао је педседник Странке слободе и правде Драган Дјилас… »
Ђилас Вучићу: Престани да хапсиш и малтретираш моје сараднике
Н1 Инфо 05.03.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас поручио је председнику Србије Александру Вучићу, испред зграде Председништва, да престане да "малтретира, хапси и уништава живот људима само зато што су у неком тренутку били… »
Вести дана »
На данашњи дан: Умро Лаза Костић, рођен Џон Милтон, СПС и Милошевић победили на првим изборима
Радио 021 пре 9 минутајош 2 повезане
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 38 минутајош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
"Запањујући износи": Земље ЕУ ће морати да обезбеде милијарде евра као гаранцију зајмова за Украјину
Радио 021 пре 9 минутајош 1 повезана