Povezane vesti
Đilas: Hapsite mene, ne moje saradnike; Vesić odgovara: Prošlo je vreme kad su političari hapsili
Blic 05.03.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je danas ispred Predsedništva obraćajući se predsedniku Vučiću da je Apelacioni sud po drugi put poništio optužnicu protiv 11 ljudi zbog svojevremene rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra… »
Đilas: Vučiću došao sam da ti kažem da prestaneš da hapsiš moje saradnike, zaustavi se (VIDEO)
Beta 05.03.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas poručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ispred zgrade Predsedništva, da prestane da "maltretira, hapsi i uništava život ljudima samo zato što su u nekom trenutku bili njegovi saradnici"… »
Djilas: Vučiću došao sam da ti kažem da se prestaneš da hapsiš moje saradnike, zaustavi se
Beta video 05.03.2020
BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas poručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ispred zgrade Predsedništva, da prestane da ``maltretira, hapsi i uništava život ljudima samo zato što su u nekom trenutku bili njegovi… »
Jedini način da mu se ``direktno obrati``
Beta video 05.03.2020
BEOGRAD -``Ja sam danas došao ovde da ti kažem dosta. Ako imaš malo hrabrosti, ako nisi kukavica, evo ja sam tu, ako treba da hapsiš - hapsi, da vidimo o čemu se radi``, rekao je pedsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas, koji je objasnio… »
Đilas Vučiću: Prestani da hapsiš i maltretiraš moje saradnike
N1 Info 05.03.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ispred zgrade Predsedništva, da prestane da "maltretira, hapsi i uništava život ljudima samo zato što su u nekom trenutku bili njegovi saradnici", navodeći… »
Vesti dana »

As Crvene zvezde pred odlaskom! Engleski klub ga vodi odmah nakon Leha?!
Kurir pre 5 minutajoš 54 povezane

Nakon uvođenja carina, Brazil hitno traži pomoć: Tramp im zabiberio
Telegraf pre 50 minutajoš 58 povezanih