Повезане вести
Ђилас: Хапсите мене, не моје сараднике; Весић одговара: Прошло је време кад су политичари хапсили
Блиц 05.03.2020
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас рекао је данас испред Председништва обраћајући се председнику Вучићу да је Апелациони суд по други пут поништио оптужницу против 11 људи због својевремене реконструкције… »
Ђилас: Вучићу дошао сам да ти кажем да престанеш да хапсиш моје сараднике, заустави се (ВИДЕО)
Бета 05.03.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Дјилас поручио је данас председнику Србије Александру Вучићу, испред зграде Председништва, да престане да "малтретира, хапси и уништава живот људима само зато што су у неком тренутку… »
Дјилас: Вучићу дошао сам да ти кажем да се престанеш да хапсиш моје сараднике, заустави се
Бета видео 05.03.2020
БЕОГРАД - Председник Странке слободе и правде Драган Дјилас поручио је данас председнику Србије Александру Вучићу, испред зграде Председништва, да престане да ``малтретира, хапси и уништава живот људима само зато што су у неком… »
Једини начин да му се ``директно обрати``
Бета видео 05.03.2020
БЕОГРАД -``Ја сам данас дошао овде да ти кажем доста. Ако имаш мало храбрости, ако ниси кукавица, ево ја сам ту, ако треба да хапсиш - хапси, да видимо о чему се ради``, рекао је педседник Странке слободе и правде Драган Дјилас… »
Ђилас Вучићу: Престани да хапсиш и малтретираш моје сараднике
Н1 Инфо 05.03.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас поручио је председнику Србије Александру Вучићу, испред зграде Председништва, да престане да "малтретира, хапси и уништава живот људима само зато што су у неком тренутку били… »
Вести дана »
Америчке санкције НИС-у трају 61 дан: Почео састанак председника Србије са тимовима за енергетску безбедност
Еуроневс пре 2 минутајош 27 повезаних
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 28 минутајош 32 повезане